Έλενα Παπαρίζου: “Στενοχωρήθηκα τόσο, που έφαγα ένα μπέργκερ”

Στην συνέντευξή της στο “The 2Night Show”, η Έλενα Παπαρίζου απάντησε στα αρνητικά σχόλια και το body shaming που δέχτηκε για τα κιλά της μετά την πρόσφατη παρουσία της στη Eurovision.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Έλενα Παπαρίζου, την οποία απολαύσαμε πρόσφατα σε μια επετειακή ερμηνεία του “My Number One” στην Eurovision, 16 χρόνια μετά τη μεγάλη της νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια στη συνέντευξή της, μίλησε για την εμπειρία της στον διάσημο διαγωνισμό τραγουδιού, για τον σύζυγό της και τον νέο της δίσκο, ενώ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια και το body shaming που δέχτηκε για τα κιλά της μετά την πρόσφατη παρουσία της στη Eurovision.

Η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε σχετικά: “Δεν πειράζει. Να σου πω την αλήθεια; Να σου πω ακριβώς πώς νιώθω;

Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ, που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ.

Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα. Θέλω να πω κάτι, άσχετα από αυτό που έχει γίνει, ότι εγώ χαίρομαι που η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού πήγαν καλά.

Τώρα, επιστρέφοντας στο άλλο κομμάτι, επειδή βρίσκομαι σε μία φιλοσοφική φάση τον τελευταίο καιρό, έχω την εξής σκέψη: Τι είναι πιο σημαντικό τελικά, να έχεις δίκιο ή να είσαι ευγενικός; Πιστεύω να είσαι ευγενικός. Γιατί αν δεν είσαι ευγενικός, χάνεις και το δίκιο σου”.

Σχετικά με το εάν θα λάμβανε μέρος ξανά στη Eurovision στο μέλλον, η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε πως θα πήγαινε αν είχε το κατάλληλο τραγούδι, ενώ ο παρουσιαστής την πήγε πολλά χρόνια πίσω, προβάλλοντας σε βίντεο την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στα προκριματικά της Σουηδίας το 2014 με το τραγούδι “Survivor”.

Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε και δάκρυσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μετά την κατάθλιψή μου. Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι είπα είναι δικό μου. Αυτό ήταν που με έκανε να πάω στα προκριματικά”.

Μιλώντας για την κατάθλιψη, η Έλενα Παπαρίζου συνέχισε λέγοντας: “Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι όταν κατέβαινα από τη σκηνή και ότι μέχρι να πέσω για ύπνο ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη.

Κατάφερα τα τελευταία χρόνια να κάνω τη μοναξιά μου μοναχικότητα. Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη”.