Απίστευτο: Κλείνουν από τώρα κορωνο-πάρτι σε βίλες στη Μύκονο για το Πάσχα

Επιστολή του Σωματείου Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τι καταγγέλλουν και τι ζητάνε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Μπορεί στη η χώρα μας μόνο το Δεκέμβριο να έχει καταγράψει 1.464 νέους θανάτους από επιπλοκές του κορωνοϊού ωστόσο ορισμένοι ήδη σχεδιάζουν τα επόμενα κορωνο-πάρτι τους.

Ειδικότερα, επιστολή στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη έστειλε το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου καταγγέλλοντας ότι προετοιμάζονται από τώρα κορωνο-πάρτι σε βίλες της Μυκόνου για το Πάσχα.

Με την επιστολή τους οι επιχειρηματίες από το νησί των Ανέμων, ζητούν τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να καθορίσουν το πλαίσιο των ελέγχων καθώς όπως λένε, υπάρχουν πληροφορίες οτι έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές ιδιοκτητών πολυτελών κατοικιών με διοργανωτές πάρτι.

Παράλληλα, το Σωματείο συγχαίρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την αναβάθμιση της αστυνομίας της Μύκονου, ενώ αναφέρεται και σε οικονομικά στοιχεία που αφορούν στους τζίρους του περασμένου καλοκαιριού.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του ΣΕΔΕΜ:

ΠΗΓΗ: newpost.gr