Εταιρία στην Βαρκελώνη προσλαμβάνει Ελληνόφωνους. Δίνει μισθό 35.000 ευρώ τον χρόνο συν μπόνους 4.200 ευρώ

Τι θα έλεγες να ετοιμάσεις βαλίτσες για… Ισπανία; Αν ενδιαφέρεσαι να ζήσεις και να δουλέψεις εκεί, τότε τσέκαρε την παρακάτω αγγελία.

Η εταιρία Games Workshop, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών στον κόσμο, αναζητά ελληνόφωνους για να εργαστούν ως B2B πωλητές στα γραφεία της, στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Όπως διαβάζουμε στην αγγελία, η εταιρία προσφέρει μισθό 35.000 ευρώ τον χρόνο. Συν μπόνους 4.200 ευρώ αν πετύχεις τους βασικούς στόχους που σου έχουν ανατεθεί.

Πρόκειται για full time θέση. Η εταιρεία προσφέρει βοήθεια στα έξοδα μετεγκατάστασης και έκπτωση έως 50% σε όλα τα προϊόντα της.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πείρα ή ταλέντο στις πωλήσεις. Απαραίτητη η άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας.

Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών (στα αγγλικά) εδώ.

Σημειώνεται ότι η Games Workshop είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πολεμικών παιχνιδιών και μινιατούρων στον κόσμο.

Τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι τα Warhammer Age of Sigmar και Warhammer, ενώ πέρσι κατέγραψε ρεκόρ στις πωλήσεις οι οποίες ξεπέρασαν τις 385 εκατομμύρια λίρες.