Ζαμέ Κορωπί: Τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου έγιναν τραγούδι – Τι λέει ο δημιουργός του

«Μέσα από το χιούμορ αντιμετωπίζουμε τα σοβαρά πράγματα» σημείωσε ο Σπύρος Μακρής.

Η φράση «Ζαμέ Κορωπί» που διατύπωσε πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έξω από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών, αποτέλεσε αφορμή για έμπνευση και δημιουργία ενός τραγουδιού.

Ο Σπύρος Μακρής, άκουσε τη φράση του κ. Δημητρακόπουλου, πήρε χαρτί και μολύβι και συνέθεσε το ομότιτλο τραγούδι το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok και έγινε viral.

@spirosmakrisforfun #zame #kaili #koropi #corompu #valitsa #qatargate #funny #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Spiros Makris

Σημειώνεται, ότι πριν λίγες μέρες, οι δηλώσεις του δικηγόρου της Εύας Καϊλή έγιναν πρώτο trend στο διαδίκτυο. «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη» προσπάθησε να πει στα γαλλικά ο κ. Δημητρακόπουλος αλλά η προφορά του δεν ήταν η καλύτερη με αποτέλεσμα η γαλλική λέξη «corrompue», που σημαίνει διεφθαρμένη, να ακουστεί ως «Κορωπί».

Μάλιστα, ο ίδιος ο δικηγόρος δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο facebook όπου αναγνώρισε πως η προφορά του δεν ήταν η δέουσα και «αποκάλυψε» ότι παράλληλα με την δικηγορία… θα ανοίξει και ένα φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί.