Κοζάνη – Κορονοϊός: Έκανε το εμβόλιο και έκλεψε φιαλίδιο της Pfizer

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης στην Κοζάνη πήγε για το εμβόλιο και βρέθηκε με χειροπέδες. Αστυνομικοί που κλήθηκαν την εντόπισαν και την ακινητοποίησαν…

Η γυναίκα κατηγορείται ότι πριν φύγει από το εμβολιαστικό κέντρο, βούτηξε ένα φιαλίδιο με δόσεις του εμβολίου της Pfizer και προσπάθησε να απομακρυνθεί. Για κακή της τύχη όμως έγινε αντιληπτή έγκαιρα από τους υπαλλήλους που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το συμβάν αποκαλύπτει το kozan.gr, που αναφέρει πως μια 62χρονη που πήγε χθες Δευτέρα 10/1, για εμβολιασμό στο Κ.Υ. Σερβίων. Αφού ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της, διέφυγε της προσοχής και φεύγοντας πήρε μαζί της ένα φιαλίδιο με δόσεις εμβολίου της Pfizer. Στη συνέχεια έγινε αντιληπτή και συνελήφθη.

Ανάλογη υπόθεση είχε εκτυλιχθεί και τον περασμένο Απρίλιο στο Περιστέρι, όταν ένας ντελιβεράς κατηγορήθηκε για κλοπή φιαλιδίων της Pfizer. Με δηλώσεις του, τότε στο Live News είχε αρνηθεί τα πάντα.

«Καταρχήν δεν ξέρω αν έχει αξία αυτό το πράγμα δεν γνωρίζω αν αυτό φιαλίδιο έχει αξία να κάτι αξίας το οποίο να γνωρίζω τι έχει αξία. Αν το έκανα δεν το έχω κάνει επ’ ουδενί οικογενειάρχης άνθρωπος είμαι. Έτσι δουλεύω για το μεροκάματο 12 ώρες την ημέρα με κάποιο λόγο να το κάνω» είχε πει μεταξύ άλλων.

«Η δικογραφία γράφει ότι το φιαλίδιο ήταν σε ένα γραφείο, δεν ξέρω ποιο, πώς το λένε. Ποιο γραφείο είναι αυτό. Σε ένα χάρτινο ειδικό, για να κρατάει την αμπούλα, σκεπασμένο με ένα γάντι. Άρα σημαίνει εγώ αν το πήρα θα έπρεπε να ξέρω ακριβώς πού είναι το κιβώτιο.

Το χαρτί αυτό που το φυλάσσεται, πάνω σε ένα γάντι» συμπληρώνει.

Και ο άνδρας καταλήγει: «Εγώ είμαι το εξιλαστήριο θύμα, ένας φτωχός ντελιβεράς που ψάχναμε κάπου να τα βρούνε και από κει και πέρα ποιος θα πληρώσει τη νύφη, ο φτωχός, όπως γίνεται πάντα εμείς δουλεύουμε για το μεροκάματο και εγώ και οι συνάδελφοί μου τρώμε κρύα βροχές και όλοι το ίδιο για να εξυπηρετήσουμε.

Από εκεί και πέρα ναι εγώ κινηθεί νομικά εναντίον τους για να μάθουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή και αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να με προσβάλουν ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου».

ΠΗΓΗ: newsit.gr