Κρήτη: Οι διακοπές του ζευγαριού τινάχτηκαν στον αέρα – Ο σύζυγος έμεινε ταπί και

Επέλεξαν την Κρήτη για να κάνουν διακοπές, αλλά τα όσα έγιναν είναι σίγουρο ότι θα τα θυμούνται για πάντα. Η σύζυγος πήρε το αεροπλάνο και έφυγε, αφήνοντας πίσω μεθυσμένο τον άντρα της…

Την κλοπή του κινητού του αλλά και 400 ευρώ κατήγγειλε την Πέμπτη (02-06-2022) στο Αστυνομικό Τμήμα, 58χρονος Ολλανδός ο οποίος έκανε διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να θυμηθεί το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ή με ποιον ήταν μαζί.

Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν και όπως αποκαλύφθηκε μετά και από έρευνα και των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, πίσω από την κλοπή, ήταν η ίδια του η γυναίκα!

Συγκεκριμένα, αυτό που αναφέρουν πηγές είναι ότι το ζευγάρι επρόκειτο να αναχωρήσει από το νησί ωστόσο ο σύζυγος ήπιε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα η γυναίκα να έρθει στα όριά της, να τον αφήσει χωρίς κινητό και λεφτά και να φύγει από την Κρήτη μόνη της!

Η σύζυγος είχε μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του cretalive.gr, αναχωρήσει την προηγούμενη της καταγγελίας του 58χρονου.

ΠΗΓΗ: newsit.gr