Οι Έλληνες celebrities που έφεραν τα Χριστούγεννα νωρίτερα! (pics)

Απομένουν 46 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανυπομονούν να έρθουν, ίσως γιατί ελπίζουν ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από το 2020…

Στην “πρεμιέρα” του δεύτερου lockdown, αρκετοί celebrities επέλεξαν να δημιουργήσουν μία εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι τους και τα πρώτα δέντρα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στα social media!

Η Ελένη Τσολάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με χρυσές λάμπες και φωτάκια.

Έβαλε από κάτω τον Άγιο Βασίλη και κάποια ξυλινα παιχνίδια, κάθισε δίπλα, φωτογραφήθηκε κι έγραψε: “Χριστούγεννα να μας βρουν… αγκαλιασμένους και κοντά!

Φτιάξε τις μέρες σου και τη διάθεσή σου με ό,τι σε κάνει να χαμογελάς! Αγάπη παντού”!

Και η Ολγα Φαρμάκη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, στόλισε μαζί με τον σύντροφο της, Σταύρο Μαντόπουλο, το δεντράκι τους. Στην κορυφή τοποθέτησαν ένα μεγάλο κοκκινο αστέρι κι εκείνη έγραψε στο story που ανέβασε στο instagram: “Home sweet Home”!  Το νέο έτος θα είναι σίγουρα ξεχωριστό για το ζευγάρι, αφού σε δύο περίπου μήνες θα έρθει στον κόσμο το αγγελούδι τους. 

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου ο στολισμός του δέντρου παρέα με τον κολλητό, κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο, έχει γίνει πια “θεσμός”! Όταν τελείωσαν, πόζαραν μαζί και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στα social media κι έγραψε: “Και του χρόνου ρε παιδιά! Απαλλαγμένοι”.

Και ο Παύλος Σταματόπουλος με τη σειρά του ανήρτησε τις παρακάτω φωτογραφίες! 

Η Ελεονώρα Μελέτη στόλισε με γιρλάντες το τζάκι, αφού η κόρη της, όπως θα δεις εδώ, ανυπομονεί για τις γιορτές!  

Και η Δούκισσα Νομικού πόζαρε κάτω από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με την οικογένειά της. “Και του χρόνου με υγεία, χωρίς ιούς και πανδημίες, αλλά με ξεγνοιασιά, πολλά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές”, ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, στους followers της η παρουσιάστρια.

Ενα μεγάλο κι εντυπωσιακο δέντρο στόλισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η κόρη της όπως φαινεται στην εικόνα, δείχνει ενθουσιασμένη! 

Σε εορταστική διάθεση και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν από λίγες ημέρες αγόρασε αυτό το διακοσμητικό με τον Άη Βασίλη! 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στόλισε… τον εαυτό του! “Ανάψαν τα λαμπάκια μου”, με αυτή τη λεζάντα συνόδευσε τη φωτογραφία του.

Και η Josephine… βιάστηκε να στολίσει φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Με ένα story στο Instagram της, την 1η Νοεμβρίου, η εκρηκτική τραγουδίστρια που συμμετέχει στο J2US έδειξε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι μπήκε σε… christmas mood!

Την αρχή πάντως την έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής στόλισε πρώτος το μικρό ξύλινο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι του με πολύχρωμα στολίδια και φωτάκια, την τελευταία ημέρα του Οκτώβρη.

“Εμείς σήμερα στολίσαμε! Με τόσα που ακούμε, έχουμε ανάγκη από χαρά! Χρόνια Πολλά”, έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

Αυτές οι εικόνες μας αρέσουν πολύ! Μας γεμίζουν αισιοδοξία και μας δημιουργούν μία γλυκιά προσμονή για τα Χριστούγεννα!