ΟΙ BEFORE SUNDAY ΣΤΟ MOOD RADIO

Είμαστε οι BefoRe Sunday! Ένα νεανικό συγκρότημα με διπλή έδρα! Από την μία το Manchester της Αγγλίας και από την άλλη η Θεσσαλονίκη. Η μπάντα σχηματίστηκε για έναν και μοναδικό σκοπό… να δημιουργήσει μουσική! Η αρχή για μια νέα μουσική ιδέα, πήρε μορφή τον Μάρτιοτου 2014. Ένα Σάββατο βράδυ, ο Νίκος μετά από ένα παραλήρημα στόχων, σχεδίων και μουσικών πλάνων βρίσκει κοινό έδαφος με την ταλαντούχα Στέλλα και μια μεγαλειώδης συνεργασία ξεκινά!

Όλα τα είδη μουσικής είναι καλοδεχούμενα και οι επιρροές μας πολλές! Pop, Funk, Rock, Blues, RnB όλα μπλέκονται αρμονικά με τηνελπίδα πως δημιουργούμε κάτι μοναδικό! Αν η μουσική και ο ρυθμός σας εκφράζει, όπως εκφράζει εμάς, σίγουρα θα συναντηθούμε στην πορεία!

Οι Before Sunday είναι ένας συνδυασμός pop, funk και rock μουσικής και κάθε εμφάνιση τουςείναι ξεχωριστή. Σε διάστημα έξι μηνών έχουν καταφέρει να ηχογραφήσουν τρία covers και να γυρίσουν τρία video clips με υψηλή ποιότητα παραγωγής. Πρόσφατα κέρδισαν στο Βρετανικό site Beat ΙΟΟ τρία βραβεία για τις διασκευές τους All about that bass και Mirrors.

Tα βραβεία είναι:

Bronze video A&R Award-Awarded for a high quality original video with good production values Bronze favourite A&R Award-Awarded for being one of the Beat 100 A&R team’s favourite videos Bronze performance A&R Award-Awarded for a strong vocal or musical performance in a music video.Έπειτα ακολούθησε η συνάντηση τους με τον NickMcCabe κιθαρίστα του συγκροτήματος TheVerve και οι ηχογραφήσεις στο Stafford της Αγγλίας. Αυτό το διάστημα πραγματοποιούν live εμφανίσεις κυρίως στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα ετοιμάζουν το νέο τους δυναμικό cover!

επιμέλεια και παρουσίαση

Φτίκας Πέτρος & Βασίλης Κανελλόπουλος

www.moodradio.gr

Ακούστε