ΟΙ FINGERTOY ΣΤΟ MOODRADIO

Οι “Fingertoy” δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2012 όταν τα τότε μέλη του αγγλόφωνου ελληνικού σχήματος με διεθνή αποδοχή “The Finger”, Σωτήρης Νούκας (ηλεκτρική κιθάρα, synth), Σάκης Αζάς (ηλεκτρική κιθάρα), Αντώνης Χαραλάνης (μπάσο) και Νίκος Ντίτσιας (drums) αναζήτησαν νέα μουσική ταυτότητα ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον Χριστόφορο Ροδίτη στα φωνητικά.

Με τον ανανεωμένο και μοντέρνο synth-rock ήχο τους αλλα και με εντατικές και συντονισμένες προσπάθειες σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Fingertoy κατορθώνουν να εξασφαλίσουν την αγάπη πολλών ακροατών, δίνοντας στις 25 Μαϊού 2013 την πρώτη τους επιτυχημένη συναυλία.

Έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον του μουσικόφιλου ελληνικού κοινού με την διασκευή του “I don’t believe my eyes” των “The Finger”, οι “Fingertoy” ετοιμάζονται για το συναρπαστικό ταξίδι που έχει ως κοντινότερο σταθμό την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου. Η αφετηρία γίνεται με το πρώτο τους Single, “Last Dance”, έναν συναισθηματικά φορτισμένο μουσικό ύμνο στον χαμένο έρωτα με disco ρυθμούς, συναρπαστικές μελωδίες και μοντέρνα αισθητική η οποία αποδίδεται σκηνοθετικά με τον καλύτερο τρόπο στο ανθεμικό μουσικό βίντεο του τραγουδιού.

Οι “Fingertoy” εχούν ξεκινήσει το ταξίδι τους και με το βλέμμα τους στραμμένο στη διεθνή μουσική σκηνή προσκαλούν όλους τους λάτρεις του αγγλόφωνου μοντέρνου rock να τους ακολουθήσουν.

επιμελεια και παρουσιαση
Φτικας Πετρος & Βασίλης Κανελλόπουλος
www.moodradio.gr
Ευχαριστουμε θερμα το Digit by Arvanitis sound για την φιλοξενια

Ακούστε