Ο ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ ΣΤΟ MOOD RADIO

Ο Ζήσης Ρούμπος γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του 1976 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός.

Από την παιδική του ηλικία, μεγάλο του πάθος υπήρξε η ζωγραφική και το σχέδιο, με τα οποία ασχολήθηκε μέχρι τα 23 του.

Αφορμή για την ενασχόληση του με το θέατρο -εκτός από την αποτυχία των πέντε συνεχόμενων προσπαθειών του για να περάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών-, στάθηκε μια ερασιτεχνική παράσταση στην οποία συμμετείχε, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακάλυψε μία μυστική πόρτα προς ένα παράλληλο σύμπαν.

Το «επί σκηνής σύμπαν», όπου όλα είναι δυνατά. Η μετάβαση από την μοναχικότητα του καβαλέτου στη θεατρική συνδημιουργία, ήταν αυτόματη. Έκτοτε, κρατάει το κλειδί αυτής της μυστικής πόρτας πάντα πάνω του.

Ο Ζήσης, το 2004, αποφοίτησε από τη σχολή «Βεάκη».

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2008, όταν εμφανίστηκε ως αστυνόμος, σε τρία επεισόδια (13ο, 14ο, και 15ο) της κωμικής σειράς του Mega “7 Θανάσιμες Πεθερές: Η Πεθερά Δυτικών Προαστίων (2007)”. Το 2012, ήταν ο ένας από τους πέντε ηθοποιούς (που δημιουργούσανε αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια και κωμικά σκετς, πάνω σε μια σκηνή μπροστά σε κοινό) της σατιρικής σειράς του Mega “Κάψε Το Σενάριο”. Το 2013, συμμετέχει σε άλλη μία τηλεοπτική σειρά με σκετς, στην “Η Μάχη Των Φύλων”, που προβλήθηκε από το κανάλι του Alpha. Το 2014, το είδαμε στην κοινωνική σειρά του Mega “Μάνα X Ουρανού”.

Επιμέλεια και Παρουσίαση
Φαίη Τσώτση
www.moodradio.gr

Ακούστε