Ο θΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ MOOD RADIO

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, ο Θανάσης Βασιλάκος ήξερε από μικρός πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει τραγουδιστής.

Άλλωστε, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, άφησε μια άλλη αγάπη του που δεν είναι άλλη από το μπάσκετ.

Μεγαλωμένος σε μουσική οικογένεια, αφού κι ο πατέρας του ήταν τραγουδιστής, ήταν αναπόφευκτο να μη ακολουθήσει το μουσικό δρόμο.

Ο ίδιος θυμάται ότι ακόμα και τις πρώτες του συλλαβές ως μωρό, τις σιγοψιθύριζε στο μικρόφωνο του πατέρα του όταν τον έπαιρνε αγκαλιά στις ζωντανές του εμφανίσεις !

Ενώ όπως, αργότερα ο ίδιος είπε : «Το τραγούδι το αποφάσισε η μοίρα για μένα. Ήταν το γραφτό μου που λένε από την κοιλιά της μητέρας μου λόγω ότι ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής, έτσι από μικρό με θυμάμαι να τραγουδάω. Γεννήθηκα για να κάνω αυτό νομίζω, Το πεπρωμένο μου».

Από μικρός σπούδασε φωνητική και πιάνο (αρμόνιο), ενώ από τα 16 του μόλις χρόνια ξεκίνησε να τραγουδά στις πίστες τις Θεσσαλονίκης, όπου κι έμεινε για 9 χρόνια !

Αποτελεί το «νέο αίμα» της μουσικής σκηνής, που έχει καταφέρει να αγαπηθεί για το ταλέντο, το ήθος του και τα τραγούδια που έχει επιλέξει τα τελευταία 11 χρόνια να χαρίζει στο ευρύ κοινό !!!

  • Τραγούδια και συνεργασίες που η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη !
  • 2010 . . Μας συστήθηκε δισκογραφικά με το πρώτο του cd single που περιελάμβανε 4 τραγούδια, με το αγαπημένο των ακροατών να είναι η διασκευή «Μάτια μου γλυκά».
  • 2012 . . Συνεργάζεται με τον Παναγιώτη Μπρακούλια και Νίκο Βαξεβανέλη στο τραγούδι «Απαγορεύεται».
  • 2014 . . ακολουθεί η συνεργασία με τον Κώστα Μηλιωτάκη και Δημήτρη Τσάφα, για το τραγούδι «Απο Μένα Δε Γλιτώνεις».
  • Σταθμό στην καριέρα του εώς σήμερα, αποτελεί το 2015, όπου κυκλοφόρησε το «Μαντήλι», την επανεκτέλεση του δημοτικού τραγουδιού, όπου ο Θανάσης κατάφερε να «μπεί» μουσικά σε κάθε Ελληνικό σπίτι, ενώ τόσο ραδιοφωνικά όσο και από πλευράς ζωντανών εμφανίσεων, η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δημιουργώντας το απόλυτο sold out όπου εμφανίζονταν !
  • Από αυτό το σημείο και κάτω, η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη σε μία συνεχόμενη ροή

Ακολουθούν δισκογραφικές συνεργασίες με :

Μιχάλη Τουρατζίδη – Kings – Κυριάκο Παπαδόπουλο – Ηλία Φιλίππου στα τραγούδια : «Μαγεύτηκα» – «Τι Κορίτσι έχω Εγώ» – «Θα Σέβεσαι» – «Ερωτεύομαι» και το αγαπημένο «Ουράνιο Τόξο» !

Ιούλιο 2021, κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον Στέλιο Λεγάκη και τον Voy, κάτω από τη δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music , το νέο του cd single με τίτλο «Από Βοτανικό Κολωνάκι», που ήδη έχει αγαπηθεί τόσο από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όσο κι από τον κόσμο !

Τα τελευταία 11 χρόνια της μουσικής του πορείας, έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους και πολύ αγαπητούς καλλιτέχνες, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν την ψυχή και το ταλέντο του.

Μερικοί από αυτούς είναι : Νίκος Βέρτης – Πάολα – Αντύπας – Γιώργος Τσαλίκης – Βασίλης Καρράς – Έλενα Παπαρίζου – Δημήτρης Χρυσοχοΐδης – Χρήστος Μενιδιάτης – Ηλίας Βρεττός – Γιώργος Γιαννιάς – Κατερίνα Στανίση – Ζαφείρης Μελάς – Κώστας Καραφώτης – Χρήστος Χολίδης – Αγγελική Ηλιάδη κ.α.

Αυτή την περίοδο θα τον βρείτε στη μουσική σκηνή «Ελλάδος Εικόνες», το νέο στέκι της παραλιακής, όπου πραγματικά Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ανεβάζει τον παλμό και τη διασκέδαση στα ύψη, παρέα με ταλαντούχους νέους συναδέλφους !

Επιμέλεια και Παρουσίαση
Σταυρούλα Νικολοπούλου & Φτίκας Πέτρος

Ακούστε