Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΣΤΟ MOOD RADIO

Ο Κώστας Λειβαδάς αποτελεί μια πολυσχιδή μουσική προσωπικότητα που ευθύνεται για μερικά από τα πιο αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια των τελευταίων χρόνων. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει το “Για να σε συναντήσω”, δεν έχει χορέψει το “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” και δεν συγκινήθηκε με το “Eγώ σ’ αγάπησα εδώ” ή με την “Επιμονή σου ” ?

Ο ίδιος επιμένει να συστήνεται ως τραγουδοποιός ενώ η μουσική του περιπλάνηση ξεκινά από τα εφηβικά του χρόνια ανάμεσα σε ηλεκτρικούς ήχους και νεανικούς μουσικούς πειραματισμούς. Γίνεται ευρύτερα γνωστός το 1997 με το “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα” από το οποίο ξεχωρίζει το ομώνυμο τραγούδι και το “Δειλά” (Καράβι για την Φολέγανδρο).

Παρουσιάζοντας φέτος την πρώτη του, ολοκληρωμένη ποιητική ανθολογία με τίτλο “Γραμμένο με κόκκινο”, ο Κώστας έχει ήδη στο ενεργητικό του πέντε πολύ επιτυχημένους προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια για μερικούς από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές και προσωπικούς του ήρωες.

Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει επίσης γράψει μουσική για τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο και ταυτόχρονα υπογράψει τη μουσική για το χοροθέατρο “Δαγίπολη” (με το οποίο ταξίδεψε, για μια ακόμη φορά, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό).

Το αναγνωρίσιμο προσωπικό του στυλ στηρίζεται στην προσωπική ανάγκη και ευχή για ένα δόκιμο ελληνικό τραγούδι που γεννιέται από την ευτυχή συνάντηση Δύσης και Ανατολής. Οι δε παραστάσεις του είτε με ακουστικό είτε με φουλ ηλεκτρικό σχήμα καταφέρνουν να συνδυάζουν πάντα το λυρισμό με την αμεσότητα με το κοινό.

Ο Κώστας Λειβαδάς είναι πραγματικά ένας πολύ σεμνός και ταλαντούχος τραγουδοποιός πολλά από τα τραγούδια του που μας έχει χαρίσει έχουν ευτυχίσει να γίνουν επιτυχίες πολλές συνεργασίες και προπάντων έχει την εκτίμηση και την αγάπη συναδέλφων αλλά και του κοινού. εξακολουθεί να είναι προσγειωμένος και να πατάει γερά στην Γή ,να ψάχνετε, να διαβάζει αλλά και να ακούει πολύ μιας όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος είναι επαγγελματίας ακροατής.

Επιμέλεια και παρουσίαση

Σταυριανός Χατζηβασίλης

www.moodradio.gr

Ακούστε