Ο DJ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕΝΕΞΕΣ ΣΤΟ MOOD RADIO

‘Ενα ελαφρώς ζωηρό και περίεργο παιδί που γεννήθηκε 32 χρόνια πριν ένα χιονισμένο μεσημέρι του Δεκεμβρίου…

Αγαπημένη του συνήθεια απο μωρό, ήταν να χαζεύει στην τηλεόραση video clips… Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ο <<εθισμός>> του με τη μουσική που αργότερα έφτασε στο κλασικό στάδιο του διαβάζω, παίζω, τρώω, κοιμάμαι, ξυπνάω με ένα walkman και ακουστικά στα αυτιά.

Κοντά στην εφηβία όπως όλα τα ανήσυχα παιδιά, με τις πρώτες του οικονομίες αγόρασε τα πρώτα του <<μηχανήματα>> όπου με πολλές πατέντες και φαντασία μπορούσες να τα πεις και Dj Decks…

Το μικρόβιο έγινε χόμπι, το χόμπι έγινε επάγγελμα και αυτή η μόνιμη περιέργια τον έβαλε μέσα σε αυτόν τον όμορφο κόσμο των bar clubs ως guest η resident Dj. Έχει εκφράσει τη μουσική του ανησυχία σε αρκετά στέκια της πόλης (Coral, Bedroom, Galleraki, SAVOY, Via Mare, Sea to See, κλπ…) αλλά και σε Clubs της Βόρειας Ελλάδας (Σέρρες, Κατερίνη, Καβάλα, Κιλκίς, Χαλκιδική, κλπ…).

Αυτή τη στιγμή θα τον βρείτε ως resident Dj στα Decks του STAY.bar στη Θεσσαλονίκη όπου εκφράζεται μουσικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο… (Δεν περιγράφεται…) Αυτό πρέπει να το δείτε…

Επίσης έχει μπει και στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ως παραγωγός στην εταιρία MAX Music industry καθώς επιμελείται και κυκλοφορεί νέα τραγούδια και Edits.

Τα παραπάνω ήταν λίγα λόγια για ένα ανήσυχο, μυστήριο, τρελό και γελαστό παιδί…

Τον Dj ANESTIS MENEXES…
Αν τον πετύχετε κάπου απλά χαμογελάστε του και εκφράστε του την μουσική σας επιθυμία…

Επιμέλεια και Παρουσίαση
Άννα Κεφαλά

Ακούστε