Ο ” TAREQ ” ΣΤΟ MOOD RADIO

Ο Tareq γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Μισός Ιορδανός , μισός Έλληνας. Σπούδασε πιάνο και αλτικόρνο. Επηρεασμένος από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή, άρχισε να ασχολείται με την μουσική παραγωγή, το dj-ing και το τραγούδι.

Το 2002 δημιούργησε τη nu-electro μπάντα TechSoir, στην οποία μέχρι το 2009, ήταν frontman. Με τους TechSoir κυκλοφόρησε το 2008 το album “Dark Room”. Εμφανίστηκε σε φεστιβάλ όπως το Ejekt και σε συναυλίες, δίπλα σε ονόματα της ελληνικής αλλά και διεθνούς δισκογραφίας, όπως Fischerspooner, Digitalism, UNKLE, Hercules and Love affair, James, Chicane, The Fall, Torture Garden, ενώ ως Dj έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως Swayzak, Metope, Klinik, V-Sag και είναι μέλος της ομάδας “Sally Spektra” μαζι με τον d:tek και την D.J. Girl. Παράλληλα ασχολήθηκε με το remixing και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Casey Spooner, οι Marsheaux, η Gala, οι GAD, οι Blow Waves, οι Snoopy Lads, ο Rod Thomas. Επίσης έχει κανει μουσική παραγωγή σε θεατρικές παραστάσεις με πιο πρόσφατη την παράσταση “Rejected”.

Το πρώτο προσωπικό album του Tareq, “Cocoon” περιέχει τα ήδη radio hits “Cold”, “Feel Me” και “Mosquito” και κυκλοφορεί από την Undo Records, περιλαμβάνοντας συνεργασίες με Marsheaux, Lacquer, Νατάσσα Μποφίλιου,V-Sag, Χάρη Αττώνη και άλλους.

ΜΕΛΗ. Tareq
ΕΠΙΡΡΟΕΣ. fischerspooner, goldfrapp, lcd soundsystem, lacquer, hot chip, marsheaux, depeche mode, aeroplane, feist, thom yorke, ace of base
ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. electro disco synth pop

επιμελεια και παρουσιαση
www.moodradio.gr
Γιώργος Ρήγας