Προσεχώς: Τέσσερις ταινίες που θα απολαύσουμε στα θερινά σινεμά

Στις 21 Μαΐου ανοίγουν τα θερινά σινεμά έπειτα από το πολύμηνο lockdown λόγω κορωνοϊού και η Tanweer σύμφωνα με τον αναθεωρημένο προγραμματισμό της παρουσιάζει τέσσερις ταινίες μέσα στον Μάιο.

Πρόκειται για τις «Μάγισσες» του Ρόμπερτ Ζεμέκις, τη «Wonder Woman 1984» της Πάτι Τζένκινς, τη «Supernova» του Χάρι Μακουίν και την ταινία «Έντιμος Κλέφτης» (Honest Thief) του Μαρκ Γουίλιαμς.

Οι Μάγισσες (The Witches) του Ρόμπερτ Ζεμέκις

Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις διασκευάζει εκ νέου την αγαπημένη ιστορία του Ρόαλντ Νταλ για το νεότερο κοινό της με πρωταγωνίστριες την Οκτάβια Σπένσερ και την Αν Χάθαγουεϊ.

Ένα ορφανό αγόρι, στα τέλη του 1967, πηγαίνει να ζήσει με την αγαπημένη του γιαγιά στην κωμόπολη Ντεμόπολις, στην Αλαμπάμα. Καθώς το αγόρι με τη γιαγιά του συναντούν κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες, η ίδια σοφά απομακρύνει το αγόρι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα.

Δυστυχώς, καταφθάνουν ακριβώς την ίδια στιγμή που η μεγάλη αρχιμάγισσα έχει συγκεντρώσει μυστικά τις μάγισσες από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει τη διαβολική αποστολή της.

Δείτε το τρέιλερ:

«Wonder Woman 1984» της Πάτι Τζένκινς

Μπρος ολοταχώς στη δεκαετία του 1980, καθώς η Wonder Woman, στη νέα της κινηματογραφική περιπέτεια αντιμετωπίζει δύο ολοκαίνουριους εχθρούς: τον Μαξ Λορντ και το Τσιτά.

Με την σκηνοθέτη Πάτι Τζένκινς να επιστρέφει στο τιμόνι και την Γκαλ Γκαντότ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία «Wonder Woman 1984» είναι το επιτυχημένο σίκουελ της ταινίας «Wonder Woman» της Warner Bros. Pictures, που βασίζεται στο χαρακτήρα της ομώνυμης σούπερ ηρωίδας της DC, που σημείωσε εισπράξεις 822 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο boxoffice.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Κρις Πάιν (ΣτιβΤρέβορ), Κρίστεν Γουίγκ (Το Τσιτά), ΠέδροΠασκάλ (Μαξ Λορντ), Ρόμπιν Ράιτ (Αντιόπη) και Κόνι Νίλσεν (Ιπολίτα).

Δείτε το τρέιλερ:

«Έντιμος Κλέφτης»

– Μια συναρπαστική ταινία δράσης με τον Λίαμ Νίσον

Ένας ληστής τράπεζας σκέφτεται να παραδοθεί, επειδή ερωτεύεται και θέλει να ζήσει εφεξής μία τίμια ζωή. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι οι αστυνομικοί είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον, ρίχνεται στη μάχη εναντίον τους για να καθαρίσει το όνομά του.

Δείτε το τρέιλερ:

Supernova του Χάρι Μακουίν

Ο Κόλιν Φερθ και ο Στάνλεϊ Τούτσι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Χάρι Μακουίν με τίτλο «Supernova» ως ένα ζευγάρι, τους Σαμ και Τάσκερ αντίστοιχα, οι οποίοι είναι μαζί 20 χρόνια και έχουν πάει διακοπές στην Αγγλία, όπου και συναντούν φίλους τους και περνάνε μαζί όμορφες στιγμές.

Αλλά ο Τάσκερ βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της άνοιας και πιστεύει πως αυτές είναι οι τελευταίες διακοπές που θα κάνει μαζί με τον σύντροφό του, πριν η αρρώστια αυτή τον κάνει να χαθεί ολοκληρωτικά.

Δείτε το τρέιλερ: