Στάθης Παναγιωτόπουλος: Για ποιο λόγο δημοσιοποίησε τις καταγγελίες εναντίον του ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης

Με νέα ανάρτηση στο Instagram, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης σχολίασε το γεγονός ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από το πάνελ του Ράδιο Αρβύλα, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας από πρώην σύντροφό του πως διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες του διαδικτύου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απουσίαζε χθες Δευτέρα (13.12.2021) από το Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης δημοσιοποίησε νωρίτερα στα social media ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής κατηγορείται για δημοσιοποίηση revenge porn.

Μετά τις καταγγελίες, ξέσπασε ένα κύμα οργής κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε μέσω του Ράδιο Αρβύλα πως η συνεργασία τους έλαβε τέλος ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη συνέχεια της εκπομπής, αφού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας: «Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα.

Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως κι έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές.

Και επειδή η κοπέλα είχε επικοινωνήσει με δημοσιογράφους πριν το βγάλουμε εδώ και δεν βρήκε επιθυμητό αποτέλεσμα. Ας πούμε κάπου εδώ ότι εμείς σαν κοινό έχουμε δύναμη και ναι μπορούμε να βγάζουμε τις ειδήσεις σαν πρώτες πηγές μόνα μας και μετά να επιλέγουμε πώς θα φύγουν σε άλλα Μέσα. Αυτά από εμένα προς το παρόν».

ΠΗΓΗ: newsit.gr