Συγκλονίζει ο Τσαρούχας: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις καταγγελίες κατά ηθοποιών»

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι πιο σωστό με βάση τον κανονισμό του Σωματείου», σημείωσε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

«Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο των φακέλων, και εφόσον το μάθω δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ.

«Έχουν φτάσει διάφοροι φάκελοι στο Πειθαρχικό, δεν ξέρω αν είναι ανάμεσα σε αυτούς αυτή η καταγγελία.

Από χθες υπάρχουν δύο φάκελοι στο γραφείο, ενώ έχουν γίνει και τηλεφωνικά αρκετές καταγγελίες» τόνισε ο Πασχάλης Τσαρούχας, συμπληρώνοντας πως στο πλαίσιο της υπερβολής ακούγονται διάφορα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στην ιδέα μόνο ότι θα ανοίξω ένα φάκελο που θα αναφέρεται σε συναδέλφους μου» σημείωσε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ηθοποιών.

«Σε κάποιες καταγγελίες ίσως υπάρχει και ποινικό μέρος, αλλά αρκετές είναι παρελθόντα συμβάντα και έχουν παραγραφεί» πρόσθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας, υπογραμμίζοντας ότι υπήρχαν διάφορες φήμες και πληροφορίες για συναδέλφους του τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το Σωματείο μπορεί να επιβάλλει μόνο «ηθικές» ποινές, καθώς η ενδεχόμενη διαγραφή από το ΣΕΗ δεν έχει κάποια επίπτωση στον εργασιακό χώρο, μιας και η αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δεν έχει καμία επίπτωση πλέον. «Οι ποινές ξεκινούν από την απλή σύσταση και φτάνουν μέχρι την ισόβια διαγραφή» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr