ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩ

Η Ηρώ γεννήθηκε στη Πάτρα, όπου και έζησε μέχρι τα είκοσι της χρόνια. Οι γονείς της αγαπούσαν πολύ τη μουσική και η μητέρα της ήταν καθηγήτρια μουσικής, έτσι από μικρή ασχολήθηκε με το πιάνο και πήρε το πτυχίο αρμονίας. Βέβαια όλα αυτά με διακοπές, αφού έπρεπε να διαβάζει για το Πανεπιστήμιο.

Μπήκε στη Νοσηλευτική. Παρακολουθούσε τη σχολή, όμως δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε κι έτσι αποφάσισε να εκτονωθεί δουλεύοντας πάνω στη μουσική που την αγαπούσε πολύ. Έτσι άρχισε η βραδινή δουλειά. Δούλεψε στη Πάτρα τριάμιση χρόνια σε μπουάτ και μαγαζιά με ορχήστρες ελαφριάς και ελαφρολαικής μουσικής που της ταίριαζαν καλύτερα από τα βαριά λαϊκά και τους χώρους τους.

Δεν άργησε να συνειδητοποιήσει πως το τραγούδι την ενδιέφερε επαγγελματικά και μ’αυτή τη σκέψη, έρχεται στην Αθήνα. Στην Αθήνα, τα πρώτα δύο χρόνια δουλεύει σε ένα μπαρ στο Νέο Ψυχικό, παίζοντας πιάνο, τραγουδώντας ελληνικά και ξένα κομμάτια.

Αργότερα σκέφτηκε να φτιάξει μια ορχήστρα επιδιώκοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη δημιουργία ενός προγράμματος με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Δούλεψε για πρώτη φορά σε μεγαλύτερο χώρο και τα πήγε πολύ καλά, αφού έτσι συνεχίζει να δουλεύει και τώρα.

Επιμελεια και παρουσιαση
Σταυριανος Χατζηβασιλης
www.moodradio.gr

Ακουστε