ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΡΑΚΙΝΤΖΗ

Ξεκίνησε το 1987 με την άνθηση της ελεύθερης ραδιοφωνίας. «Δεν υπήρξα ποτέ ερασιτέχνης» μας λέει, «και το 1989 συνειδητοποίησα ότι οι πάντες έπαιζαν ξένη μουσική και ήθελα να κάνω την αλλαγή.

Ετσι μπήκα στο ελληνικό τραγούδι, αλλά μόνο ποπ και ροκ. Το 1990 είχα αναλάβει το Ράδιο Σίτυ και είχα ζητήσει και τηλεοπτική εκπομπή, όπου ξεκίνησα να φέρνω ονόματα, νέα τότε, που τώρα είτε χάθηκαν είτε έγιναν μεγάλα. Δεν θα ξεχάσω ότι κάποια στιγμή μου είχαν ζητήσει να βγάλω μια καινούργια κοπέλα, ένα κοριτσάκι που δεν το έπιανε το μάτι σου, με σκισμένο τζιν και με συνοδεία έναν ο οποίος τη στήριζε. Ηταν η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Θεοφάνους. Τότε από την εκπομπή μου είχε περάσει όλο το ελληνικό τραγούδι, με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο να κάνει ποδαρικό και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ακολουθεί».

Τότε γνώρισε και τον Μιχάλη Ρακιντζή. «Είναι ο καλύτερος φίλος μου. Γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά, αλλά από την πρώτη στιγμή γίναμε κολλητοί και είναι ο άνθρωπος που με έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Και έχω περάσει πολλά. Εχω παρά πολλά παράπονα, αλλά δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Εχω πονέσει από πολύ κόσμο και έχω πληγωθεί αφάνταστα. Η πιο δύσκολη περίοδος για μένα ήταν το 1998 με 2001, όταν είχα πάρει την κατιούσα, έκανα προσπάθειες να φέρω την εκπομπή στα ίσια της και τότε δεν με στήριξε κανείς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τον Μιχάλη Ρακιντζή, που ό,τι ώρα και να του χτυπήσω την πόρτα θα με ακούσει και είμαστε σαν αδέρφια, τον Γιώργο Αλκαίο, τον Διονύση Σχοινά και ένα δύο ακόμα άτομα που μπορεί να τα ξεχνάω και ζητάω συγγνώμη».

Οσο για το «Super Star» δηλώνει ότι «είμαστε όλοι μια δεμένη ομάδα. Φυσικά και με αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί μέσα από αυτήν τη δουλειά ζω το παιδί μου. Θέλω να πάμε καλά, όπως όλοι μας».

επιμελεια και παρουσιαση
www.moodradio.gr
Κατερίνα Παπαδάκη & Αποστολος Ακριώτης