ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ.

Κι αν είναι ροκ, μην τον φοβάστε! Μεγάλωσε με τους Led Zeppelin και τους Deep Purple. Αποθήκευσε στη μνήμη του χιλιάδες μουσικές πληροφορίες και στο σπίτι του 11.000 δίσκους.

Έγραψε στα μουσικά περιοδικά, εξισορροπώντας την κρυφή του επιθυμία να εκφράζεται και μ’αυτό τον τρόπο. Αγάπησε με πάθος το ραδιόφωνο και όταν τον φλέρταρε η τηλεόραση, ενέδωσε, για να ανακαλύψει έναν άλλο κόσμο.

Η μαγειρική, τον γοήτευε γιατί ήταν το μέσο για να απολαμβάνει τις γεύσεις. Όταν έγινε δουλειά τον πήγε στα μονοπάτια της δημιουργικής επικοινωνίας με ένα αντικείμενο εκ προοιμίου επικοινωνιακό. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τις σωστές δόσεις χαμόγελου, χιούμορ και χαλαρής συμπεριφοράς, “αλωνίζει” τις κουζίνες των, ανά τη Βόρεια Ελλάδα, ανθρώπων που μαγειρεύουν, δημιουργούν και προσφέρουν γεύση. Τη γεύση, που όπως λέει και ο ίδιος, έχουμε απόλυτη ανάγκη! Και όχι μόνο στο φαγητό. Γνήσιο παιδί της Θεσσαλονίκης, κι ας γεννήθηκε στην Αλόννησο, ανησυχεί για τα μουσικά πράγματα, τρέχει στις σκηνές των συναυλιών, μπερδεύεται στο πλήθος της πόλης, γελάει με τους αυθεντικούς, χαίρεται τη πιτσιρικάδα, λυπάται τους δήθεν και ζει εν τέλει στους ρυθμούς της, δίνοντας το στίγμα του.

Ποιος ακριβώς είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος;
Σπούδασα Αγγλική φιλολογία και απ΄οσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα μου άρεσε η μουσική και ήθελα ν΄ασχοληθώ μαζί..της. Η ροκ μουσική είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Από παιδί έψαχνα να ασχοληθώ με κάτι που θα μου άρεσε ιδιαίτερα. Κάποια εποχή ήθελα να γράφω και μάλιστα να γράφω στο «Ποπ & Ροκ», ένα μουσικό περιοδικό της εποχής. Πήρα λοιπόν μέρος σ’ ένα διαγωνισμό το 1983, κέρδισα το πρώτο βραβείο και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να γράφω σ΄αυτό το περιοδικό. Αυτό έφερε το ραδιόφωνο και μετά τη τηλεόραση.

επιμελεια και παρουσιαση
www.moodradio.gr
Φτικας Πετρος