ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΒΑΚΑΡΟ

O Σωτήρης Βακάρος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβριου 1970 στην Ogden, Giouta, ΗΠΑ. Φοίτησε σε σχολείο στην Ελλάδα μέχρι το πρώτο έτος του Λυκείου και Γυμνασίου και ολοκληρωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 1989, ξεκίνησε την καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Panorama86 . Εργαστεικε για μια σειρά από άλλους σταθμούς, (Antenna, Star fm, Radiothessaloniki, A103, Kiss fm) και μέχρι το 1999 είχε δημιουργήσει το δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, RockRadio 104,7 οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Τηλεοπτικές εκπομπές: Tο 1989 εργάζεται για την ΕΡΤ 3 και παρουσιάζοντας παραστάσεις, όπως Comfuzio, Jammin, Vakaros, Στους Δρόμους 5, Empeiries, ραντάρ και τηλεόραση Rock.

Μεχρι και περυση παρουσιαζε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Anevase και μεταδόθηκε από το Μακεδονία TV, κάθε μέρα 14:00-3:00. Υπήρξε πρωτοπόρος στην οργάνωση δημοφιλών πάρτι, εκδηλώσεις και συνεντεύξεις με διάσημους σε όλο τον κόσμο μουσικών αστεριών. Παρουσίασε επίσης τα παιχνίδια όλων των αστέρων για τους Έλληνες πρωταθλητές του ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Έχει συνεργαστεί με ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Νέα Υόρκη για 22 χρόνια.

επιμέλεια και παρουσίαση
Φτικας Πετρος & Βασίλης Κανελλόπουλος
www.moodradio.gr

Ευχαριστουμε θερμα τον Γιωργο Οικονομου

Ακούστε