Το μεγάλο όχι της Δέσποινας Βανδή για τον Φοίβο και ποιοι συμφώνησαν για το αφιέρωμα του

Το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη έγινε γνωστή η είδηση πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση «ματ» με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Φοίβο μέσα από την εκπομπή του, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πεντραγράμμου συμφώνησαν να εμφανιστούν στην εκπομπή, ανάμεσά τους ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Καίτη Γαρμπή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλλη Κοκκίνου, ο Διονύσης Σχοινάς και η επί χρόνια «μούσα» του συνθέτη, Δέσποινα Βανδή.

Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή τελικά απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας πάντως για τον Φοίβο, πριν λίγους μήνες, η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει στο «Ενώπιος Ενωπίω»:

«Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα. Δεν νομίζω πως μπορώ να σου πω ότι έγινε εντελώς χαρωπά. Ήταν ένας χωρισμός που έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε γιατί είχαμε κάνει ένα κύκλο και οι δύο, που έπρεπε να κλείσει για το καλό και των δυο.

Αισθανόμουν πως ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα άρχισε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν αποκλείω να ξανασυνεργαστούμε, τον εκτιμώ αφάνταστα. Του χρωστάω πάρα πολλά. Τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί το ζήσαμε αυτό βήμα- βήμα».

ΠΗΓΗ: music.net.cy