ΤΟ MOODRADIO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΛΛΑ

Η Κωνσταντίνα Πάλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου ξεκίνησε τη μουσική της πορεία. Στα φοιτητικά της χρόνια ,παράλληλα με τις Πανεπιστημιακές της σπουδές, ολοκληρώνει τις σπουδές της στην κιθάρα και στη θεωρία της μουσικής.
Σήμερα ζει στη Θεσσαλονίκη όπου διδάσκει μουσική και εμφανίζεται στις περισσότερες μουσικές σκηνές της πόλης αλλά και σε σκηνές της επαρχίας έχοντας στο πλευρό της μερικούς από τους σημαντικότερους μουσικούς της πόλης, αλλά και τραγουδοποιούς όπως ο Κώστας Λειβαδάς. Με την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη συναντά τον Ηλία Παπαδόπουλο, έναν σπουδαίο μπουζουξή και καθηγητή μουσικής, ο οποίος εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη από το ’92.

Η εμπειρία του Ηλία δένει αρμονικά με τη φρέσκια μουσική ματιά της Κωνσταντίνας δημιουργώντας μια νέα πρόταση. Το δέσιμο αυτό καλά κρατεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ανανεώνεται.

Φέτος, μοιράζουνε τις Πέμπτες τους ανάμεσα σε δύο υπέροχους χώρους: στο Coffee Brothers στη Θέρμη και στο Τέσσερα στην Καλαμαριά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βρίσκονται στο Μπακάλικο Μεζεδοπωλείο στην Ηλιούπολη.

Παράλληλα με αυτή τη συνεργασία , η Κωνσταντίνα έχει ξεκινήσει την παραγωγή του πρώτου της προσωπικού δίσκου με δικές της δημιουργίες, ενώ παράλληλα ετοιμάζει μέσα στη χρονιά live σε μουσικές σκηνές με μεγάλες συνεργασίες.

επιμέλεια και παρουσίαση
Φτίκας Πέτρος & Βασίλης Κανελλόπουλος
www.moodradio.gr

Ακούστε