Χανιά: Ξέχασαν σκακιστές στο Εθνικό Στάδιο και τους άφησαν κλειδωμένους μέσα

Κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη στα Χανιά το βράδυ του Σαββάτου (5/2) αφού οι υπάλληλοι του Εθνικού Σταδίου της πόλης κλείδωσαν τις εγκαταστάσεις ξεχνώντας δέκα σκακιστές που βρίσκονταν στο χώρο.

Περίπου δέκα άτομα μεταξύ των οποίων και ανήλικα παιδιά βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο Εθνικό Στάδιο των Χανίων το Σάββατο (5/2).

Πρόκειται για σκακιστές που ανήκουν σε σύλλογο που χρησιμοποιεί άιθουσες στο χώρο και όταν πήγαν να φύγουν διαπίστωσαν πως όλες οι πόρτες είναι κλειδωμένες και δεν υπήρχε κανείς να τους ανοίξει!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το flashnews.gr αναζήτησαν κάποιον υπάλληλο ή άλλο υπεύθυνο, αλλά διαπίστωσαν πως είχαν αποχωρήσει όλοι κλειδώνοντας όλες τις πόρτες εξόδου από τις εγκαταστάσεις.

Τελικά μετά από προσπάθειες επικοινώνησαν με κάποιους και περίμεναν επιστάτη να τους…. «απελευθερώσει», κάτι που έγινε περίπου στις 9 το βράδυ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως την ίδια ώρα η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων ήταν σε ξενοδοχείο της πόλης σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλλητισμού.

ΠΗΓΗ: newsit.gr