Έτσι θέλει αγκαλιά το κάθε ζώδιο

Πως απολαμβάνει την στιγμή της αγκαλιάς κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός θέλει πάντα να βρίσκεται εκεί που είναι και η δράση. Του αρέσει να κοιτάει τον/την σύντροφό του στα μάτια και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για μια καυτή… «συνεδρία». Θα τυλίξει το πόδι του γύρω από τη μέση σου ή απλώς θα ξαπλώσει επάνω σου, μόνο και μόνο για να νιώθει ότι έχει το κοντρόλ, ενώ ταυτόχρονα σε αγκαλιάζει.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην ξεγελιέσαι από το σοβαρό ύφος του Ταύρου. Είναι ένας αθεράπευτα τρυφερός τύπος που λατρεύει τις αγκαλιές. Ανεξαρτήτως σε τι στάση, ο Ταύρος λατρεύει να σε κρατάει και να τον κρατάς σφιχτά, όλη μέρα κι όλη νύχτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χαρούμενος και παιχνιδιάρης, γίνεται πολύ χαζοχαρούμενος και γλυκούλης με το πρόσωπο που αγαπάει. Όταν έρθει η ώρα για αγκαλιές, θα νιώσει υπέροχα με κάθε στάση που του επιτρέπει να σου κρατάει τα χέρια και να ψιθυρίζεi μυστικά στο αυτί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ονειροπόλος Καρκίνος επιθυμεί βαθιά την ασφάλεια και τη βαθιά σύνδεση με το ταίρι του. Αυτό που θέλει περισσότερο είναι να κουλουριάζεται γύρω σου και να τον παίρνεις αγκαλιά.

ΛΕΩΝ
Το ζώδιο του Λέοντα συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη και την καρδιά. Όταν ξαπλώνει, πρώτα θέλει να σιγουρευτεί ότι η πλάτη του έχει τεντωθεί σωστά και αναπαυτικά. Μετά, θα σε αγκαλιάσει περνώντας το χέρι του γύρω από το λαιμό και αφήνοντάς το πάνω στον ώμο σου. Έτσι, θα μπορείς να βολευτείς, να χουχουλιάσεις και να μείνετε αγκαλιασμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο εργάτης Παρθένος αρέσκεται στο να εκτελεί πολλές εργασίες μαζί. Θα του αρέσει οποιαδήποτε στάση που του επιτρέπει να διαβάσει ένα βιβλίο, να παρακολουθήσει μια ταινία ή να κάνει τα φορολογικά του, με άλλα λόγια να κάνει και κάτι άλλο ενώ κρατάει αγκαλιά το ταίρι του.

ΖΥΓΟΣ
Ο κοινωνικός Ζυγός θέλει να νιώθει τη σύνδεση με το αγαπημένο του πρόσωπο, ακόμα κι όταν κοιμάται. Το σφιχταγκάλιασμα πρόσωπο με πρόσωπο θα του δώσει και την ευκαιρία να… τρίβει τη μύτη του με τη δική σου και να δίνετε πεταχτά φιλάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός θέλει να νιώθει την ένταση όταν συνδέεται με το ταίρι του. Θα του άρεσε να μείνετε αγκαλιασμένοι, μπλέκοντας τα χέρια σας και τα πόδια σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σιγουρευτεί ότι… δεν πρόκειται να πας πουθενά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλο που είναι ένας αξιαγάπητος και τρυφερός σύντροφος, ο Τοξότης θέλει πάνω απ’ όλα ελευθερία και ανεξαρτησία. Το να ξαπλώνει ακουμπώντας την πλάτη του στη δική σου, σημαίνει ότι μπορεί ταυτόχρονα να έχει δίπλα του εσένα, αλλά μπορεί επίσης να πεταχτεί να πιει νερό χωρίς να χρειαστεί να σε ρωτήσει πρώτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και ο Αιγόκερως δεν είναι πάντα εμφανώς συναισθηματικός, όταν βρεθείτε σε φάση οικειότητας, υπάρχει ένα σημάδι που δείχνει ότι είναι τρυφερός. Από τη στιγμή που ξέρει ότι τον αγαπάς και είναι αποδεκτός από σένα, θα αποδεχτεί την οικειότητα και θα μπλέξει το πόδι του με το δικό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ιδιόρρυθμος Υδροχόος θέλει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Θα του άρεσε να χαλαρώσει σε σχήμα L με το σύντροφό του, γέρνοντας το κεφάλι στην κοιλιά ή στην πλάτη του.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό το υδάτινο ζώδιο θέλει να προστατεύει και να φροντίζει τους άλλους. Του αρέσει να αγκαλιάζεστε στη λεγόμενη στάση κουτάλα, είτε κουλουριάζεται γύρω σου με την πλάτη σου στο στομάχι του είτε το αντίστροφο. No problem! Αρκεί να είστε σφιχταγκαλιασμένοι…