Δύσκολες ώρες για τον Δάνη Κατρανίδη: Δίνει μάχη για τη ζωή του

Δύσκολες ώρες περνάει ο Δάνης Κατρανίδης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε γνωστό μέσω της εφημερίδας Espresso, ότι ο Δάνης Κατρανίδης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εφημερίδας, ο γνωστός ηθοποιός και θιασάρχης που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον χώρο του θεάτρου, βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι του. Εκεί, παρότι δεν θα έχει τη φροντίδα των γιατρών, θα τον φροντίζουν με αγάπη οι δικοί του άνθρωποι.

Λίγα λόγια για τον αξιόλογο ηθοποιό:

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 4 Αυγούστου του 1949.

Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ. Έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή “Θεατρικά δρώμενα Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο “Θεατρικό εργαστήρι” Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει πάρει τρία διαζύγια. Ο πρώτος γάμος ήταν με την αγαπημένη ηθοποιό και συμμαθήτριά του στη Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

ΠΗΓΗ: zougla.gr