Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων για το Καλοκαίρι 2021, με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ


Μια χαρά σε βρίσκω! Ένα τέλειο καλοκαιράκι είναι εδώ για σένα! Με συμμάχους Αφροδίτη, Άρη και Δία, ο έρωτας, το πάθος, οι κατακτήσεις, η καλοπέραση, είναι δεδομένα! Βέβαια, οκ… Θα τελειώσουν όλα αυτά, λίγο απότομα τον Σεπτέμβρη, αφού μετά από ένα τρελό, καυτό Καλοκαίρι, πέφτεις με τα μούτρα σε δουλειά και υποχρεώσεις…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Κι ήρθε ένα μακρύ ζεστό καλοκαίρι κι η αγάπη μας γιορτή»

ΤΑΥΡΟΣ

Στενάχωρο το τραγουδάκι Ταυράκι, το ξέρω… Αλλά πως να το κάνουμε, είναι δύσκολο το φετινό Καλοκαίρι. Αρκετές οι ευκαιρίες, για να ζήσεις μια καλοκαιρινή ιστορία αγάπης, αλλά όλα είναι μετέωρα φέτος. Κρόνος, Ουρανός και Άρης, φέρνουν και ρήξεις που πονούν…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Μα γιατί το τραγούδι να ναι λυπητερό, με μιας θαρρείς κι απ’ την καρδιά μου ξέκοψε κι αυτή τη στιγμή που πλημμυρίζω χαρά, ανέβηκε ως τα χείλη μου και μεπνιξε. Φυλάξου για το τέλος θα μου πεις»

ΔΙΔΥΜΟΣ


Πιο… πλατύ Καλοκαίρι δεν γίνεται! Ξεκινά με Εκλείψεις, έχει ερωτικές επιστροφές, έχει όμως και εξαπατήσεις, απογοητεύσεις, αναγκαστικές αλλαγές, έχει παράλληλα και βοήθεια από την τύχη! Πόσα σκαμπανεβάσματα στον έρωτα πια, μέσα σε 3 μήνες;

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Κύματα πουλιά, στα ταξίδια σας που πάτε τα αλαργινά, την κρυφή μου λύπη πάρτε κι από’κει μακριά, να μου φέρετε κι εμένα τη χαρά»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ναι, ναι, ναι γλυκό μου Καρκινάκι, ένα πολύ όμορφο καλοκαιράκι είναι εδώ! Με ευχάριστες στιγμές, τύχη, έρωτες, πάθη, ταξίδια και υπέροχες διακοπές, με το άτομο της καρδιάς σου! Enjoy!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Κρουαζιέρα θα σε πάω, γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω, Mύκονο και Σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι»

ΛΕΩΝ


Ω, ναι! Το Καλοκαίρι αυτό, παρά τις -πάρα, πάρα, πάρα- πολλές δυσκολίες του, θα είναι ερωτικό! Θα έχεις ερωτική τύχη, πάθος, χαρούμενες στιγμές, θα νιώσεις πρωταγωνιστής και θα το απολαύσεις!

Επειδή βέβαια, δεν θέλω να σου χαϊδεύω τα αυτιά, οφείλω να σε προειδοποιήσω και για ανατροπές ξαφνικές και για ρήξεις, σε ερωτικές σχέσεις κι όχι μόνο! Ψυχραιμία λοιπόν!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Ήταν η Αθήνα κόμπος στο λαιμό, νέφος και ρουτίνα και άγχος τρομερό. Δώσ’ μου ένα τσιγάρο, δώσ’ μου και φωτιά, Θεέ μου θα σε πάρω στη καυτή την αμμουδιά.»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ έχουμε πολύ ψωμί, Παρθενάκι… Το καλοκαίρι ξεκινά με Εκλείψεις και Ανάδρομο, που ταράζουν ερωτικές, όπως και επαγγελματικές ή οικογενειακές σχέσεις.

Ταυτόχρονα, ο Δίας σου χαϊδεύει το χεράκι και σε βοηθά να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Ύστερα έρχονται εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις, μετά από αποκαλύψεις, αλλά ταυτόχρονα και αρκετή εύνοια προς το τέλος του καλοκαιριού!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.

Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει, μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι.Τρέξιμο, λογαριασμοί και δουλειά, άγχος, ακρίβεια, χρέη, δανεικά, πάντοτε συνωστισμός μεσ’ το τραμ και πάντα εκεί το κινητό χτυπά.»

ΖΥΓΟΣ


Α, από εσένα παράπονα δεν θέλω! Ερωτικό και ευχάριστο το φετινό καλοκαίρι, γεμάτο ερωτική τύχη, ευκαιρίες, πάθος, λάμψη, καλοπέραση, κατακτήσεις, ερωτικές επιστροφές και επιτυχίες! Άραξε την κορμάρα σου κάτω από τον καυτό ήλιο και ζήσ’το! Σου αξίζει!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Ζέστη, και νιώθω sexy, πάμε να φύγουμε, ένα να γίνουμε, γίνουμε! Ζέστη, και όποιος αντέξει, μωρό μου μ’ έκαψε ο ήλιος και ζεσταίνομαι πολύ, σήμερα προτείνω να ιδρώσουμε μαζί.»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ένα σκαμπανέβασμα και για σένα το φετινό Καλοκαίρι, Σκορπάκι! Βλέπεις, σε καλωσορίζει με τον καλύτερο τρόπο! Με Αφροδίτη και Δία να σου δίνουν ερωτική εύνοια και τύχη, σε αφθονία. Πόσο κρίμα που μετά, που ο Κρόνος και ο Ουρανός, να τα ανατρέπουν όλα και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο;

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Εμάς κανείς δε μας θυμάται, μια αγάπη από ζάχαρη που τη βροχή φοβάται»

ΤΟΞΟΤΗΣ


Χμμ… Καλοκαίρι που από την μια δίνει ευκαιρίες για φλερτ, νέα ξεκινήματα, ευχάριστα ταξίδια με το άτομο της καρδιά σου ή ακόμα και επανασυνδέσεις! Ωστόσο, είναι κι ένα Καλοκαίρι, που θα φέρει καταλυτικές αλλαγές, μεγάλες απογοητεύσεις ή ακόμα και οριστικές ρήξεις. Πολλές οι μεταπτώσεις, όπως κατάλαβες!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Μια αγάπη για το καλοκαίρι θα `μαι κι εγώ, να σου κρατώ δροσιά στο χέρι, να σε φιλώ. Και σαν χαθεί το καλοκαίρι και σε ζητώ, θα μείνει μόνο έν’ αστέρι, να το κοιτώ.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Και αχ, ένα τέλειο καλοκαιράκι είναι εδώ! Με έντονη κοινωνική ζωή, έρωτες, τύχη, ταξίδια, εξόδους, εκδρομές, ρομαντισμό και καυτές, παθιασμένες στιγμές, με το άτομο της καρδιάς σου! Αυτές μάλιστα! Είναι καλοκαιρινές διακοπές!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα!»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Περίεργη η φάση, φέτος το καλοκαίρι για σένα Υδροχοάκι! Από τα ψηλά στα χαμηλά και από το Α στο Ω και τούμπαλιν! Ερωτικές επιστροφές, τύχη στα αισθηματικά, όπως και γενικά, συντροφικότητα, μεγάλοι νέοι έρωτες και πάθη.

Και μετά, ρήξεις, χωρισμοί, καυγάδες και αρνητικές ανατροπές στα ερωτικά σου! Τι να πω! Να είσαι προετοιμασμένος και για τα καλά και για τα άσχημα! Κανείς δεν ξέρει!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Πόσο σ’ αγαπώ κανείς δεν ξέρει κι αν θα μ’ αγαπάς, μικρό μου ταίρι. Καλοκαιρινό, σ’ αγαπώ.»

ΙΧΘΥΣ

Όλα αλλάζουν αυτό το Καλοκαίρι. Η τύχη ξαφνικά με το μέρος σου, εκεί ακριβώς που οι Εκλείψεις ερωτικά -και όχι μόνο- σε τσάκισαν. Ύστερα, για άλλη μια φορά ο Ποσειδώνας αποκαλύπτει εξαπατήσεις και εσύ απομυθοποιείς τα πάντα και ταυτόχρονα σε «τρέχουν» και στην δουλειά!

Ευτυχώς, που ο τελευταίος μήνας, υπόσχεται συντροφικότητα, κεραυνοβόλους έρωτες και πάθη!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2021, είναι: «Να μας πάρεις μακριά, να μας πας στα πέρα μέρη, φύσα θάλασσα πλατιά,φύσα αγέρι φύσα αγέρι!»