Εurovision 2021: Το show – υπερπαραγωγή της ελληνικής αποστολής και η άνοδος στα στοιχήματα

Την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Ρότερνταμ πραγματοποίησε χθες η ελληνική αποστολή με την Στεφανία Λυμπερακάκη, της οποία η συμμετοχή, ανέβηκε στα στοιχήματα και πλέον φιγουράρει μέσα στη δεκάδα πρόκρισης στον τελικό.

Ωστόσο, επτασφράγιστο μυστικό κρατείτε μέχρι στιγμής το τρικ που έχουν επινοήσει, προκειμένου οι θεατές να βλέπουν τη Στεφανία να αιωρείται και τους χορευτές να φαίνονται μισοί και πιο συγκεκριμένα να φαίνονται μόνο τα πόδια τους και το κεφάλι.

Αυτό το σκηνοθετικό τρικ αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου» η Ελισάβετ Κυρίτση.

«Ένα στοιχείο είναι ότι δεν βλέπουμε τους χορευτές, παρά μόνο τα παντελόνια τους, τις κάλτσες τους και τα παπούτσια τους.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει επιλέξει να βάλει στη σκηνική παρουσία της Ελλάδας στη Eurovsision 2021 την τεχνική του green screen.

Δηλαδή, θα εμφανίζονται μόνο τα παντελονάκια, οι κάλτσες και τα παπούτσια των χορευτών που βοηθούν τη Στεφανία να ανεβεί σε μία σκάλα, όπου φαίνεται να αιωρείται και να πετάει πάνω από μία πόλη.

Επιπλέον, η μωβ φόρμα που φορά η Stefania αφήνει μια περιοχή στην κοιλιά ακάλυπτη, καθώς θα δημιουργείται ένα εφέ που θα την χωρίζει στα δύο.

Επίσης, σταδιακά οι χορευτές αρχίζουν να φορούν τα ρούχα τους και μέχρι το τέλος του τραγουδιού εμφανίζονται κανονικά», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.