Ζευγάρι αλυσοδέθηκε για τρεις μήνες, προκειμένου να… τεστάρουν την αγάπη τους!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποδειχθεί κατά πόσο μία σχέση είναι δυνατή ή όχι.

Από το πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον, μέχρι το πώς διαχειρίζονται σοβαρές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα, την απόσταση. Να, όμως, που ένα ζευγάρι σκέφτηκε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, αψυχολόγητο θα λέγαμε, για να τεστάρει… την αγάπη του!

Ο Alexander και η Viktoria, τα έβαλαν κάτω, τα σκέφτηκαν τα πράγματα και η φαεινή τους ιδέα, ήταν να αλυσοδεθούν για 3 μήνες.
Ναι, καλά διαβάσατε.

Μάλιστα, για την κίνησή τους επέλεξαν τη συμβολική μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς και το challenge τους να ξεκινήσει μπροστά από το γλυπτό της Ένωσης στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Για το πείραμά τους, υπεύθυνος είναι ο Vitaly Zorin, ο οποίος πρώτα επιβεβαίωσε κατά πόσο οι δύο νέοι στέκουν καλά στην ψυχική τους υγεία.

«Οι παλάμες του ερωτευμένου ζευγαριού απέχουν μόλις λίγα εκατοστά», δηλώνει ο Vitaly Zorin.

Είναι πολλά τα ερωτήματα που μας προκύπτουν, όπως το πώς μαγειρεύουν και τρώνε, πώς κοιμούνται, πώς μετακινούνται, αλλά το πιο σοβαρό, πώς στο καλό πηγαίνουν τουαλέτα. Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτό, ο ρομαντισμός θα πάει περίπατο, if you know what I mean.

Αν πάντως αποφασίσουν ότι δεν πάει άλλο, θα χρειαστούν ειδικούς για να σπάσουν την αλυσίδα. Εκτός, βέβαια, αν πάρουν έμπνευση από το ‘Saw’ και κόψουν τα χέρια τους με πριόνια.

ΠΗΓΗ: neopolis.gr