Η οικογένεια «γιγάντων» που… δεν χωράει πουθενά

Μια οικογένεια έχει γίνει viral στο TikTok με το παρατσούκλι «γίγαντες» να τους συνοδεύει, καθώς ο καθένας αγγίζει ή ξεπερνάει τα δύο μέτρα ύψος, με αποτέλεσμα να τραβούν συνεχώς το ενδιαφέρον του κόσμου.

Σύμφωνα με την nypost.com, όλα ξεκίνησαν από την Marie Temara που έπεισε τους γονείς και τα αδέρφια της να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους, ύστερα από ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στη δημοφιλή πλατφόρμα και έγινε viral.

Όπως αναφέρει λοιπόν, ο πατέρας της έχει ύψος 1.92, η μητέρα 1.96, ο μικρότερος αδερφός 2.09, ο μεσαίος γιος 2.07 και εκείνη 1.89, παρά το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο παιδί.

Έτσι, έχουν αποκτήσει το παρατσούκλι «γίγαντες», με αρκετούς να μένουν άφωνοι από το ύψος τους, το οποίο όμως πέρα από συναναστροφές με αγνώστους έχει δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή τους.

Η Marie Temara σημειώνει ότι ένα βασικό πρόβλημα που έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας, είναι να βρουν μακριά παντελόνια, καθώς στα περισσότερα το μπατζάκι σταματάει πάνω από τον αστράγαλο.

Έπειτα, το δεύτερο πρόβλημα που αφορά την ίδια και την μητέρα της, είναι το μέγεθος στα παπούτσια.

Με πατούσα σχεδόν 20 εκατοστά, δηλαδή μεγαλύτερο από το μέγεθος ενός αγγουριού, θέλει προσπάθεια, ώστε να εντοπίσουν τα κατάλληλα υποδήματα, ειδικά αν πρόκειται για τακούνια.

Επίσης, είναι αναγκασμένοι να οδηγούν ξεχωριστά αυτοκίνητα, αφού δεν χωρούν να μπουν όλοι μαζί μέσα σε ένα, ενώ έχουν περιορισμούς σε ορισμένες δραστηριότητες, όπως στα τρενάκια των λούνα παρκ. «Πολλά τρενάκια έχουν περιορισμούς ύψους, επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά από αυτά.

Ειδικά ο αδερφός μου δεν μπορεί να οδηγήσει κανένα από αυτά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Marie Temara.