Θεσσαλονίκη : Μια βόλτα με το ντίσκο-ταξί !!!

Ολα είναι κλειστά. Κλαμπ, μπουζούκια, μαγαζιά, μουσικές σκηνές και γενικά όποιο είδος διασκέδασης προτιμά κάποιος. Σχεδόν όλοι έχουν την ανάγκη να διασκεδάσουν, μόλις τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση.

Έτσι και ένας ιδιοκτήτης ταξί στην Θεσσαλονίκη σκέφτηκε να κάνει λίγο πιο ευχάριστες τις διαδρομές για τους πελάτες του, μετατρέποντας το όχημά του σε ένα μικρό club.

Η ελληνική φαντασία δεν έχει όρια. Αυτό το αποδεικνύει περίτρανα οδηγός ταξί που έχει μετατρέψει σε ντίσκο το ταξί του.


Ο οδηγός έχοντας πλέον μπουχτίσει που όλα τα νυχτερινά κέντρα κλείνουν στις 12 το βράδυ, ώρα που άλλοτε γέμιζαν από κόσμο. Αποφάσισε να μετατρέψει το εσωτερικό του ταξί σε ντίσκο, για να κάνει τουλάχιστον πιο ευχάριστη τη διαδρομή για τον πελάτη.

Γιατί ο οδηγός ταξί στην πόλη της Θεσσαλονίκης μετέτρεψε το ταξί του σε ντίσκο.


Ο οδηγός ταξί, κ. Κώστας Μπέκιος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Έβλεπα τον κόσμο να είναι στενοχωρημένος και είπα ότι έπρεπε κάτι να κάνω για να φτιάξω τη διάθεση του κόσμου».

Πράγματι λοιπόν, αποφάσισε να εξοπλίσει το ταξί με φωτάκια led, φωτορυθμικά και ένα ηχοσύστημα, ώστε να μπορούν οι πελάτες να χορεύουν σε ρυθμούς ντίσκο στη διάρκεια της διαδρομής.


Ο κ. Μπέκιος πρόσθεσε «Με το που μπαίνουν μέσα (οι πελάτες) κάνουν “ουάου” και λένε μπήκαμε σε διαστημόπλοιο; Με κάνουν tag και το δημοσιεύουν στο Instagram και στο Facebook».