Κέρδισε 1,3 εκατομμύρια στο Λόττο, το μετάνιωσε επειδή την γέμισαν με άγχος και τώρα μηνύει την εταιρία

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία, η οποία είναι παράλληλα και περίεργη και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία, η οποία είναι παράλληλα και περίεργη. Σε αυτή πρωταγωνίστρια είναι μία γυναίκα, η οποία κέρδισε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο Λόττο.

Η συγκεκριμένη σκέφτεται να κάνει μήνυση στην εταιρεία και έχει τους λόγους της γι” αυτό. Αναλυτικότερα:

Λεπτομέρειες για την υπόθεση:


Η νεότερη νικήτρια του EuroMillions στη Βρετανία ομολόγησε ότι μερικές φορές επιθυμεί να μην είχε αγοράσει ποτέ το τυχερό λαχείο της.

Η Jane Park ήταν μόλις 17 όταν κέρδισε 1 εκατ. στερλίνες (1,3 εκατ. ευρώ) με τον πρώτο λαχνό που αγόρασε ποτέ το 2013.Αλλά τώρα έχει όπως αναφέρει σε δηλώσεις της η νίκη αυτή την «γέμισε» με πολύ άγχος και εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να κινηθεί νοκικά κατά της εταιρίας που διενεργεί τη λοταρία EuroMillions.

Οι δηλώσεις της Jane Park στην εφημερίδα.


Μιλώντας στην εφημερίδα Sunday, η κ. Park, η οποία έχει στην κατοχή της δύο ακίνητα και αποκαλεί τον εαυτό της κατασκευαστή τονίζει ότι «νόμιζα ότι η ζωή μου θα γινόταν δέκα φορές καλύτερη, αλλά έχει γίνει δέκα φορές χειρότερη. Μακάρι να μην είχα καθόλου χρήματα.

Λέω στον εαυτό μου, η ζωή μου θα ήταν τόσο πολύ ευκολότερη αν δεν είχα κερδίσει».

«Οι άνθρωποι με κοιτούν και σκέφτονται, μακάρι να είχα τον τρόπο ζωής της, Μακάρι να είχα τα λεφτά της. Όμως δεν συνειδητοποιούν το μέγεθος του άγχους μου. Έχω υλικά πράγματα, αλλά εκτός από αυτό η ζωή μου είναι άδεια. Ποιος είναι ο σκοπός μου στη ζωή;» είπε.

Η διοργανώτρια εταιρεία πάντως δήλωσε στο περιοδικό ότι προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει υποστήριξη στην 21χρονη.

ΠΗΓΗ: famagusta.news