Κι όμως ο οδοντίατρος μπορεί να καταλάβει αν έκανες πρόσφατα στοματικό σεξ, oops!

Να γιατί ο επόμενος καθαρισμός δοντιών σου θα είναι πιο διασκεδαστικός από ποτέ. Μπορεί και όχι!


Ο οδοντίατρος ονόματι @dentite στο TikTok, πρόσφατα απάντησε σε όλες τις φημολογίες που ήθελαν τον ίδιο και τους συναδέλφους του να έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν αν ένας ασθενής τους είχε πρόσφατα κάνει στοματικό σεξ. Ναι, καλά διάβασες.

Και να που τελικά, όσο κουλό κι αν φαίνεται, ισχύει και δεν πρόκειται για fake news. Εσύ δηλαδή θα πας να σφραγίσεις καμιά τρύπα και μετά θα θες να κρυφτείς ο ίδιος σε μία, από την ντροπή!

Γιατί όσο να ‘ναι, το λες πολύ προσωπική πληροφορία. Δυστυχώς όμως, έτσι έχουν τα πράγματα και παρότι οι οδοντίατροι δεν έχουν καμία διάθεση (λογικά) να λαμβάνουν τέτοια infos για την ερωτική σου ζωή, το επάγγελμά τους δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια.

Ο δημοφιλής στο χώρο του TikTok, οδοντίατρος λοιπόν, σε ένα βίντεο στο λογαριασμό του, μας εξηγεί πώς ακριβώς αυτό είναι εφικτό. Ναι, πραγματικά, για πες μας, ρε φίλε!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πάθηση που κάνει τα αποκαλυπτήρια αυτά ονομάζεται Palatal Petechiae – μη μου ζητήσεις μετάφραση, προφανώς και δεν έχω ιδέα – και εμφανίζεται με τον εξής τρόπο: Αν για παράδειγμα, γλείψεις ένα ή δύο γλειφιτζούρια, το αποτέλεσμα δε θα αποδεικνύει τίποτα απολύτως.

Αλλά, αν ας πούμε γλείψεις πάρα πολλά γλειφιτζούρια και για πάρα πολύ καιρό, αποκτάς μια πάθηση, ένα πρόβλημα ρε αδερφέ, που ονομάζεται Palatal Petechiae.

Τι είναι αυτή η πάθηση; Είναι ένα ελαφρύ μελάνιασμα του ουρανίσκου, που συχνά μάλιστα μπορεί να συνοδεύεται και από κάποιον ερεθισμό.

Όπως πολύ καλά φαντάζεσαι, στα σχόλια έγινε ένας χαμούλης, αφού πολλοί ήταν αυτοί που έκραζαν την πάθηση και τη χαρακτήριζαν ψεύτικη, ενώ άλλοι απλά το σατίριζαν με κάθε δυνατό τρόπο. Έλα όμως που προς υπεράσπιση του τρελο-οδοντιάτρου εμφανίστηκαν και άλλοι ειδικοί για να υποστηρίξουν τα λεγόμενά του και να τα χαρακτηρίσουν ως απολύτως ορθά.

Σόρρυ για το έξτρα άγχος που σου δημιουργήθηκε για την επόμενη επίσκεψη στον οδοντίατρο, αλλά καλό είναι τουλάχιστον να ξέρεις τι σε περιμένει.

Υ.Γ. Αν δεν έχεις κάνει βέβαια στοματικό σεξ πρόσφατα, μιας και λοκντάουν έχουμε, τότε δεν υπάρχει λόγος να στρεσάρεσαι. Δεν πρόκειται να σου πει για 10 μήνες πριν.

ΠΗΓΗ: neopolis.gr