Κορωνοϊός: Πώς Rapid Test αποκάλυψαν απιστία νύφης-κουμπάρου στην Καρδίτσα!

Σάλο έχει προκαλέσει σε κεφαλοχώρι του κάμπου της Καρδίτσας μια απίστευτη ιστορία στην οποία κορωνοϊός, ιχνηλάτηση και rapid test οδήγησαν στην αποκάλυψη παράνομου ζευγαριού κουμπάρου-νύφης!

Όλα ξεκίνησαν όταν ανακοινώθηκε πως στο χωριό ασθένησαν δύο άτομα από κορωνοϊό και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Η Δημοτική Αρχή ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να κάνει ιχνηλάτηση στους κατοίκους, έφτασε στο χωριό συνεργείο και έκαναν rapid test γύρω στα 150 άτομα.

Η κουμπαριά έβαλε σε υποψίες


Από τα 150 άτομα βρέθηκαν δύο θετικά, ένας άντρας 38 ετών και μια γυναίκα 29 ετών. Τα δείγματα επιβεβαιώθηκαν και με μοριακό τεστ. Τα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά, είχαν μεταξύ τους κουμπαριά και αυτό έβαλε τα δύο ζευγάρια σε ανησυχία.

Το νεαρότερο ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν τρία χρόνια και έχουν ήδη και ένα παιδί ενάμιση έτους, ενώ το άλλο ζευγάρι έχει δύο παιδιά στο γυμνάσιο. Οι κουμπάροι που τους πάντρεψαν μένουν στο ίδιο χωριό και είχαν πολύ στενές σχέσεις.

Η γυναίκα του άστατου κουμπάρου, σαν μεγαλύτερη ψυλλιάστηκε ότι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους. Δεν μπορούσε να χωνέψει πως από όλο το χωριό, βρέθηκαν αυτοί οι δύο θετικοί.

Όμως, δεν είπε τίποτα και παρακολουθούσε στενά το άτακτο παράνομο ζευγάρι. Το έργο της ήταν ποιο εύκολο, διότι έμεναν πλέον σε ξεχωριστά δωμάτια για μιας και ο σύζυγος έπρεπε να μην κολλήσει τη γυναίκα και το παιδί.

Έπιασε… λαβράκι


Μια μέρα ο σύζυγος, είπε ότι θα πάει στο χωράφι για βαρέθηκε την κλεισούρα, αν και ήταν σε καραντίνα. Η γυναίκα του όμως τον ακολούθησε και διαπίστωσε ότι είχε πάει σε αποθήκη αγροτικών προϊόντων σε κοντινό χωράφι, όπου τον περίμενε η ερωμένη του.

Τους άφησε πρώτα να προχωρήσουν σε περιπτύξεις και μετά μπήκε κρυφά στην αποθήκη και τους κατέγραψε στο κινητό πάνω στην ερωτική τους έξαψη.

Η αποκάλυψη


Όταν ολοκλήρωσε την καταγραφή, γύρισε στο σπίτι της χωρίς να πει τίποτα. Το βράδυ, είπε στον άντρα της να πάνε επίσκεψη στους κουμπάρους, όπως και έγινε. Εκεί, αφού ήπιαν τα τσιπουράκια τους, η γυναίκα τους είπε ότι σήμερα της έστειλαν ένα αστείο βίντεο στο messenger και ήθελε να τους το δείξει.

Πατάει το play και το παράνομο ζευγάρι, αλλά και σύζυγος της 28χρονης μένουν κάγκελο. Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι από τις φωνές. Το μυστικό, αποκαλύφθηκε και η υπόθεση βρίσκεται πλέον στους δικηγόρους για να εκδοθούν δύο διαζύγια.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr