Λέει ψέματα; Πώς θα το καταλάβεις, ανάλογα το ζώδιό του!

Όλοι στη ζωή μας κάνουμε λάθη, που προσπαθούμε να τα καλύψουμε με μικρά ψεματάκια.

Το ένα ψέμα όμως φέρνει το άλλο, κι έτσι οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο, από το οποίο δεν ξέρουμε πώς να βγούμε! Άλλωστε, ένα ψέμα δεν μπορεί να μείνει για πάντα κρυφό, κάποια στιγμή θα βγει στη φόρα, με συνέπειες δυσάρεστες.

Κάποια ζώδια ζουν μέσα από τα ίδια τους τα ψέματα, κάποια ζώδια τα απεχθάνονται, ενώ κάποια αλλά δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να κάνουν λάθη, που θα αναγκαστούν να τα καλύψουν με κάποια ψεματάκια.

Η αστρολογία σου φανερώνει ποια ζώδια είναι αυτά, για να γνωρίζεις τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις. Μάθε ποιο ζώδιο είναι ικανό να σου λέει ψέματα και ποιο όχι.

Κριός Ο Κριός είναι ζώδιο που λέει πάντα αυτό που θέλει και δεν καλλωπίζει τα λόγια του, αλλά λέει την αλήθεια όπως είναι. Αν όμως χρειαστεί να πει κάποια ψέματα με σκοπό να καλύψει μια κατάσταση που ίσως να είναι οδυνηρή, τότε θα το κάνει, αλλά όχι με μεγάλη ευχαρίστηση. Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα; Τα λόγια του δε θα βγάζουν νόημα, θα κάνει πολλά σαρδάμ και θα οδηγεί την κουβέντα σας σε άλλα μονοπάτια. Τότε σίγουρα θα καταλάβεις ότι κάτι θέλει να κρύψει και φυσικά, σου λέει ψεματάκια.

Ταύρος Ένας Ταύρος που λέει ψέματα, σημαίνει ότι θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε βάθος και να ρίξει όλο το φταίξιμο σε εσένα. Το χειρότερο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε πείσει πως ό,τι λέει αυτός είναι και στο σωστό, προβάλλοντας συνέχεια επιχειρήματα τα όποια δε θα έχουν καμία ουσία. Και επειδή δε θα υποχωρήσει και τόσο εύκολα στα ψέματά του, καλά κάνεις να πας με τα νερά του, ή τουλάχιστον αυτό να δείξεις. Κράτησέ τον σε μια απόσταση, μέχρι να του περάσει.

Δίδυμος Ένας Δίδυμος είναι πολύ έξυπνος όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα πασάρει τα ψέματά του και μάλιστα θα σε πείσει ότι λέει αλήθεια. Γενικά, αυτό το ζώδιο είναι πολύ καλό στην επικοινωνία του, οπότε έχει αποκτήσει την τεχνική να πείθει τους πάντες, όταν και όπως θέλει. Υπάρχει όμως τρόπος να καταλάβεις πότε σου λέει ψέματα! Αν από το ένα θέμα πετάει στο άλλο, αν έχει νευρικότητα και αν μιλάει συνέχεια χωρίς να ακούει καν τι του λες. Τότε, κάτι κρύβει από εσένα.

Καρκίνος Παρόλο που γενικά πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζώδιο και συχνά δίνει την εντύπωση του αδύναμου, όταν πρόκειται να καλύψει ένα ψέμα γίνεται πονηρός και θα σε κάνει να νιώσεις τύψεις, ότι εσύ φταις για όλα και ότι πάντα θέλεις να γίνεται το δικό σου και τον πληγώνεις πολύ. Όλα αυτά φυσικά, είναι ένα πολύ καλό θέατρο, για να κρύψει τα δικά του λάθη και ψέματα. Αν θέλεις να τον κάνεις να νιώσει τύψεις για όλα αυτά που κάνει, απομακρύνσου από κοντά του και δείξε του ότι δεν είσαι το παιχνιδάκι του ή το κοροϊδάκι του. Αν ζητήσει συγγνώμη καλώς, αλλιώς…

Λέων Όταν ένας Λέοντας κάνει λάθη και θέλει να τα κρύψει με ψέματα, σε καμία περίπτωση δε θα σου ζητήσει συγγνώμη, ούτε θα σου πει ότι έχει κάνει λάθος. Πώς θα καταλάβεις όμως ότι κάτι έκανε πίσω από την πλάτη σου; Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα σου πει ότι σ’ αγαπά πολύ, ότι είσαι το άλλο του μισό, τι θα έκανε χωρίς εσένα και σε ευχαριστεί που είσαι στη ζωή του, ενώ θα σε γεμίσει με δωράκια και φιλιά. Όχι ότι δεν τα νιώθει αυτά, αλλά για ένα λιοντάρι είναι πολύ δύσκολο να βγάλει τα συναισθήματα του στη φορά. Οπότε… κάτι περίεργο παίζει και θα πρέπει να ψάξεις να το βρεις.

Παρθένος Ο Παρθένος γενικά προσέχει την κάθε του κίνηση, ξέρει πολύ καλά τι λέει, τι κάνει, παρακολουθεί τα πάντα με ωριμότητα και δεν αφήνει τον εαυτό του να πέσει σε παγίδες και λάθη. Αλλά άνθρωπος είναι και αυτός, και σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνει λάθη, που θα θελήσει να τα καλύψει με μικρά ψεματάκια. Πώς θα το καταλάβεις; Θα απομακρυνθεί από εσένα, δε θα σε κρίνει για ό,τι κάνεις, δε θα κάνει καμία συζήτηση μαζί σου και γενικώς θα κρατήσει αποστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θέλει να κρύψει.

Ζυγός Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από τη διπλωματία του, που τον βοηθά να κερδίζει ό,τι θέλει, όποτε θέλει και όπως το θέλει. Με την εξυπνάδα που τον διακρίνει, πείθει ακόμα και τους άπιστους Θωμάδες, εάν θέλει να προωθήσει την άποψή του στους άλλους. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε θα σου πει κάποια ψέματα. Το σίγουρο όμως είναι ότι αν πάνω σε μια κουβέντα σας αυτός αλλάζει συνέχεια θέμα, τα βλέπει όλα με χιούμορ και αρχίζει να κοροϊδεύει τον εαυτό του, τότε σίγουρα κάτι κρύβει από εσένα.

Σκορπιός Όταν ένας Σκορπιός προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει και να σε οδηγήσει εκεί που θέλει αυτός, όταν ο εγωισμός του φουντώνει και να θέλει πάσα θυσία να γίνει το δικό του ή δε σε αφήνει να αρθρώσεις λέξη, τότε να ξέρεις ότι κάτι θέλει να σου κρύψει. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να κρατήσει και κάποιες αποστάσεις, να σε αφήνει έξω από τη ζωή του και να γενικά κρύβεται. Όταν αποφεύγει να σε αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο, τότε σίγουρα κάτι κρύβει…

Τοξότης Ο Τοξότης γενικά έχει μια παιδιάστικη στάση στη ζωή του και ανά πάσα στιγμή μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτεται, τι κρύβει, τι λάθη έκανε. Όπως ένα μικρό παιδί. Αν κάτι πάει στραβά, από μονός του θα σου το πει και αν αυτό το λάθος είναι μεγάλο και θελήσει να το κρύψει με κάποια ψέματα, πάλι θα το καταλάβεις. Πώς; Θα νιώσεις ότι κάτι τον απασχολεί, θα απομακρύνεται συνέχεια από κοντά σου και θα είναι μέσα στα νεύρα. Αν τον πλησιάσεις και τον ρωτήσεις με αγάπη και ηρεμία τι έχει, να ξέρεις ότι θα σου πει τα πάντα.

Αιγόκερως Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο πολύ σταθερό στις απόψεις του και γενικά στη ζωή του επικρατεί σταθερότητα και λογική. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει λάθη και να αναγκαστεί να πει ψέματα για να τα καλύψει. Παρόλα αυτά, εάν τον δεις να έχει την τάση να κάνει αυτό που θέλει χωρίς να ρωτάει κανένα και να σε αφήνει συνεχεία έξω από τη ζωή σου, σημαίνει ότι κάτι θέλει να σου κρύψει και δε θέλει να σε αντιμετωπίσει.

Υδροχόος Ο Υδροχόος παραμένει αιωνίως παιδί και δε μεγαλώνει ποτέ. Άρα, τα λάθη στη ζωή του είναι συχνά, όπως άλλωστε και ενός μικρού παιδιού. Αλλά επειδή είναι και ένα ζώδιο που αντιδρά αυθόρμητα, θα καταλάβεις πότε θα θέλει να σου κρύψει κάτι. Αν αντιδρά περίεργα απέναντί σου, αν από το ένα θέμα πετάει στο άλλο, αν δεν κάνει πια όνειρα, σημαίνει ότι κάτι θέλει να κρύψει. Το σίγουρο είναι ότι γνωρίζει καλά πότε κάνει λάθη και πάντα ψάχνει τρόπους να τα διορθώσει.

Ιχθύς Ο Ιχθύς ζει με τα ψέματα και τα λάθη του και τα θεώρει μάλιστα σωστά, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να σε πείσει κι εσένα! Θα καταλάβεις ότι σου έχει πει ψέματα, όταν θα προσπαθήσει να σου περάσει τη δική του άποψη με πείσμα, όταν θα τσαντιστεί από ένα ασήμαντο γεγονός που θα συμβεί μεταξύ σας και όταν καταπιαστεί από μια κατάσταση και θα της δώσει τεράστιες διαστάσεις. Τότε κάτι συμβαίνει. Για να μην σε τρελάνει και εσένα όμως, κράτησε μια απόσταση από όλα αυτά, μέχρι να καταλάβει ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων. Για να μη σε χάσει, θα αναγκαστεί να σου τα πει όλα!