Με αγγελίες για τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ γέμισε το Μarketplace του Facebook

Με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ πολλοί Έλληνες φαίνεται πως βγάζουν από τα πατάρια και τα μπαούλα τους παλιά κειμήλια, εικόνες, μπρελόκ μέχρι και πιάτα που απεικονίζουν τον τελευταίο μονάρχη της Ελλάδας και τα πωλούν μέσα από το Marketplace του Facebook.

Ένα συλλεκτικό πιάτο με τον Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία ξεκινά από 15 ευρώ, μια αφίσα από 25 ευρώ ενώ πιο ακριβοί είναι οι πίνακες που ανέρχονται στα 150 ευρώ, ενώ μπορεί κανείς να βρει και ελληνικές σημαίες που έχουν στο κέντρο τους φωτογραφία του τέως βασιλιά στα 30 ευρώ.

Εκτός από εικόνες που απεικονίζουν τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ υπάρχουν και αφίσες με τον Βασιλιά Γεώργιο Β’ στα 70 ευρώ ενώ πιο ακριβό κειμήλιο είναι ένα κεραμικό πιάτο με τον Γεώργιο σε νεαρή ηλικία που ανέρχεται στα 275 ευρώ.

Πολλές είναι οι αγγελίες του Facebook και από την παλιά εποχή της βασιλείας στην Ελλάδα ενώ μπορεί κάποιος να βρει μέχρι και μπρελόκ του Κωνσταντίνου, του Παπαδόπουλου, με το σήμα της ΕΠΕΝ αλλά και της Βασιλικής Ένωσης, από 4 έως 6 ευρώ.

Από τις συλλογές της παλιάς εποχής που δημοσιεύονται δεν λείπουν και τα βιβλία, με τους βασιλείς και τους δικτάτορες της Ελλάδας και οι καρτ ποστάλ