Οι πιο ακραίες ιστορίες που έχουν ακούσει δικηγόροι διαζυγίων!

Οι δικηγόροι, λόγω της λεπτής θέσης τους, πολλές φορές ακούν περισσότερα πράγματα απ’ ότι υπαγορεύει η δουλειά τους…και πολλά από αυτά είναι ακραία!

Το συμπέρασμα; Ο κόσμος δεν είναι καλά.

  • «Ενας άντρας εξαφάνισε εβδομήντα χιλιάδες δολάρια από την κοινή περιουσία που διέθετε με τη γυναίκα του, η οποία δεν το έμαθε μέχρι τη στιγμή της αίτησης διαζυγίου. Τότε τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί και τη συνέλαβαν οι αρχές».
  • «Ενας από τους συζύγους των γυναικών που ζήτησαν να βγάλουν διαζύγιο είχε την εξής παραξενιά: έκλεβε εσώρουχα της γυναίκας του και τα φορούσε. Η ίδια πίστευε ότι την απατούσε χωρίς αυτό να ισχύει».
  • “Είχα μια πελάτισσα, της οποίας ο σύζυγος χρησιμοποίησε το email και τον αριθμό της για να την γράψει σε τραπεζική, θρησκευτική, ψυχιατρική και πορνογραφική σελίδα που ήξερε. Σύντομα της έστελναν διάφοροι άνθρωποι σχετικά με το ενδιαφέρον της για τα προϊόντα/τις υπηρεσίες τους. Ο άνδρας της έβαλε ακόμη και διαφημίσεις αναζήτησης ατόμου για σεξ στο Craigslist με τα στοιχεία της.”
  • «Ενας από τους άντρες που με επισκέφτηκαν στο γραφείο για να κάνουν αίτηση διαζυγίου είχε εισόδημα ύψους 1.5 εκατομμ. δολαρίων και είχε απατήσει τη σύζυγο του δέκα φορές. Περίπου στο τέλος των διαδικασιών του διαζυγίου ανακαλύψαμε ότι είχε άλλη μια οικογένεια στο Σιάτλ, διαφορετικό όνομα, αλλά και μισθό που άγγιζε τα 14 εκατομμ. δολάρια. Σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρχε και τρίτη σύζυγος στην Τσεχία, όπου μετακόμισε για να γλιτώσει».
  • «Ο σύζυγος που γνώρισα μέσα από την υπόθεση διαζυγίου του είχε κατορθώσει να κρύψει τεράστια περιουσία: δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων, ένα εξοχικό στη θάλασσα σε μια πανάκριβη πόλη, αλλά και μια εμπλοκή του με άντληση πετρελαίου. Η γυναίκα του δεν ήξερε τίποτα. Ολα ήρθαν στο φως αργότερα, όταν εκείνος πέθανε».
  • “Κάποτε εκπροσωπούσα έναν πελάτη στην διαδικασία διαζυγίου από την γυναίκα του, με την οποία έμεναν ακόμη μαζί -καθώς προσπαθούσαν να πουλήσουν το σπίτι- αλλά δεν μιλούσαν για κανένα λόγο ο ένας στον άλλο. Με έβαλαν να διαπραγματευτώ με τον άλλο δικηγόρο για τον χώρο του ψυγείου που αντιστοιχεί στον καθένα.
  • “Η λίστα της περιουσίας του συζύγου περιελάμβανε όλα τα τρόφιμα που υπήρχαν στο σπίτι από την ημέρα που το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Μια πλήρη λίστα με εκτίμηση της αξίας του κάθε προϊόντος, π.χ. σούπα Campbell – 0.79$.”