Ο λόγος που δεν απαντάει στα μηνύματα σύμφωνα με το ζώδιό του

Κακά τα ψέματα όταν κάποιος σε ενδιαφέρει και στείλεις μήνυμα περιμένεις με αγωνία την απάντηση στα μηνύματα.

Υπάρχουν σίγουρα μέρες που δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το αν πρέπει να στείλεις, τι θα στείλεις και τι θα απαντήσει. Τι συμβαίνει όμως όταν εκείνος δεν απαντάει; Τα άστρα για άλλη μία φορά μας ανοίγουν τα μάτια.

Κριός: Είναι άνθρωπος της δράσης, όχι των μηνυμάτων
Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα αλλά δεν σου απαντάει, σίγουρα είναι σε κάποια εξωτερική δραστηριότητα. Δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τον ηλεκτρονικό κόσμο και προτιμά την από κοντά επαφή. Είναι λοιπόν πολύ φυσιολογικό να ξεχάσει κάπου το κινητό του και να μην το δει για ώρες.

Ταύρος: Το πιθανότερο είναι πως βλέπει την αγαπημένη του σειρά

Του αρέσει το comfort zone και οι cozy καθημερινές στιγμές. Βλέπει τις αγαπημένες του σειρές, μαγειρεύει και γενικά κάνει πράγματα που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα στο σπίτι του. Αν δεν απαντάει είναι πιθανό να βλέπει την αγαπημένη του σειρά και να σε σκέφτεται γιατί ο πρωταγωνιστικός ρόλος του θυμίζει εσένα.

Δίδυμος: Είναι απασχολημένος με το scroll down σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές
Είτε μιλάει σε ομαδικές με φίλους είτε διαβάζει άσχετα άρθρα που βρέθηκαν στην αρχική του. Είναι λίγο στον κόσμο του οπότε είναι πιθανό να ξεχάσει ότι του έστειλες και για αυτό να μην απαντήσει. Ωστόσο, αυτό θα κρατήσει λίγο και θα κάνει το come back που τόσο επιθυμείς.

Καρκίνος: Τον έπιασαν οι ντροπές του
Ναι, πάλι. Έτσι είναι και πρέπει να το πάρεις απόφαση και να το αποδεχτείς. Το πιθανότερο είναι ότι θέλει να σου στείλει αλλά δεν ξέρει τι να πει. Γράφει και σβήνει προσπαθώντας να βρει το καλύτερο δυνατό μήνυμα για να εκφραστεί σωστά.

Λέων: Το πιθανότερο είναι πως ξεχάστηκε
Δεν είναι κολακευτικό, είναι όμως αλήθεια. Λατρεύει να ασχολείται με τον εαυτό του που πολλές φορές ξεχνάει να ασχοληθεί με τον κόσμο γύρω του. Επίσης είναι πολύ πιθανό να μην ξέρει να ιεραρχεί σωστά τις προτεραιότητές του. Κάποια στιγμή θα επανορθώσει που δεν έστειλε, αλλά ποιος ξέρει πότε θα έρθει αυτή η στιγμή.

Παρθένος: Είναι πολύ απασχολημένος και περιμένει μέχρι να βρει χρόνο
Θέλει να το κάνει αλλά θέλει να το κάνει σωστά. Δεν θέλει να σου στέλνει ένα μήνυμα κάθε δύω ώρες ανάμεσα στις δουλειές και τα meeting του. Θα σου στείλει όταν θα βρει πραγματικά χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου όπως σου αξίζει.


Ζυγός: Δεν ξέρει τι να πει
Του παίρνει πολύ χρόνο να βρει την ιδανική απάντηση, για αυτό και αργεί. Φτιάχνει σενάρια στο μυαλό του για το τι θα πεις ανάλογα με το τι θα στείλει και προσπαθεί να βρει αυτό το μήνυμα που θα σε φέρει στα νερά του.

Σκορπιός: Φοβάται μη φανεί πολύ διαθέσιμος
Γιατί είναι. Σε θέλει και φοβάται πως αν σου απαντάει αμέσως ή σου στέλνει συνέχεια θα είναι σαν να τρέχει από πίσω σου. Δεν θέλει να έχεις μία τέτοια γνώμη για εκείνον και για αυτό καθυστερεί τις απαντήσεις του. Σε αυτή την περίπτωση δείξε του ότι σου αρέσει να έχεις την προσοχή του και πολύ γρήγορα θα στη δώσει.

Τοξότης: Προτιμάει να σε δει από κοντά
Άλλο ένα ζώδιο που δεν είναι πολύ υπέρ των social media. Θα σου στείλει για να κανονίσετε να βρεθείτε, όχι για να πιάσετε ψιλή κουβέντα. Είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ζουν τη ζωή οπότε μην αγχώνεσαι αν δεν έχει στείλει μερικές μέρες. Θα το κάνει όταν θα έχει χρόνο να βρεθείτε.


Αιγόκερως: Θέλει να σου λείπει
Το να τον θεωρείς δεδομένο δεν είναι το στοιχείο του και ξέρει πως όσο πιο πολύ του λείπεις τόσο πιο πολύ θα τον επιθυμείς. Έτσι παίζει αυτό το παιχνίδι μόνο για να τον θέλεις περισσότερο και να ενθουσιάζεσαι κάθε φορά που πρόκειται να βρεθείτε.

Υδροχόος: Πιθανόν να το ξέχασε
Είναι οι weirdos του ζωδιακού κύκλου και το ξέρεις. Είναι έξυπνοι και αστείοι αλλά έχουν περίεργες προτιμήσεις σε όλα όσα κάνουν και κάνουν πολλά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να έχει ξεχαστεί να απαντήσει στο μήνυμά σου ακριβώς επειδή έχει τόσα πολλά στο μυαλό του.

Ιχθύς: Αποσυντονίζεται τόσο εύκολα όσο και ένα ψάρι
Είναι ένας γλύκας αλλά αποσυντονίζεται όλη την ώρα, ειδικά αν υπάρχουν πολλά διαφορετικά ερεθίσματα γύρω του. Μπορεί να δει κάτι στην τηλεόραση και να ξεχαστεί ή να τον πάρει κάποιος τηλέφωνο και να μη θυμάται τίποτα απ’ όλα όσα έκανε πριν την κλίση. Για αυτόν το “θα το κάνω αργότερα” πάει σε άλλη διάσταση και μπορεί να μην το κάνει και ποτέ.