Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΣΤΟ MOOD RADIO

Από πολύ νωρίς εκδήλωσε στους γονείς του το ενδιαφέρον του για τη μουσική, γι’ αυτό σε ηλικία 7 ετών τον γράφουν πιάνο στο ωδείο Αργυρούπολης.

Σε ηλικία 12 ετών αρχίζει μαθήματα με δάσκαλο και για μπουζούκι ενώ παράλληλα παρακολουθεί και μαθήματα κιθάρας. Σε ηλικία 14 ετών συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια ενώ δημιουργεί ένα ερασιτεχνικό γκρουπάκι με φίλους και παίζουν σε διάφορες σχολικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Στα 17 ξεκινάει και μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino για δύο χρόνια και έπειτα με την Ελπίδα Αμίτση, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Στη Δευτέρα λυκείου παίρνει μέρος στους Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες έντεχνου τραγουδιού όπου παίρνει μία απ’ τις πρώτες θέσεις. Παρ’ όλο που υπήρξε πολύ καλός μαθητής και πέρασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών τον κερδίζει το τραγούδι και η μουσική κι έτσι σε ηλικία 19 ετών ξεκινάει την επαγγελματική του ενασχόληση με το τραγούδι.

Εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί ‘LE PLAISIR’ στην Εκάλη σε νεανικό σχήμα ενώ απ’ την επόμενη σεζόν εμφανίζεται σε μεγάλα μαγαζιά δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Γιώργος Τσαλίκης, Ανδρέας Στάμος, Χρύσπα, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πέτρος Ίμβριος, Καλομοίρα κ.α. Επίσης συμμετέχει στην περιοδεία του Χρήστου Δάντη και της Έλλης Κοκκίνου σε Αμερική και Αυστραλία. Το Φεβρουάριο του 2006 παίρνει μέρος στο τηλεοπτικό show ‘DREAM SHOW 1’ όπου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τεσσερισήμισι μηνών και αποσπά άριστες κριτικές.

Αμέσως μετά το ‘DREAM SHOW’ εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, της Έλλης Κοκκίνου αλλά και του φίλου του και συμπαίχτη του στο ‘DREAM SHOW’ Διονύση Μακρή όπου με τον τελευταίο συνέχισαν μία συνεργασία δύο ακόμα ετών στο ROMEO αλλά και στο FIX Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών συνεργάζεται ακόμα με Γιώργο Τσαλίκη, Χρύσπα, Κέλλυ Κελεκίδου, Ανδρέα Στάμο, Χριστίνα Κολέτσα, Κώστα Μαρτάκη, Βανέσα Αδαμοπούλου κ.α. Ιδιαίτερη στιγμή για το Νίκο ήταν η συνεργασία του με τον Κώστα Χατζή και την Πίτσα Παπαδοπούλου το χειμώνα 2007-08 στο FIX σκηνή στη Θεσσαλονίκη.

Σημαντικό ρόλο στην εμπειρία αλλά και στο χτίσιμο του ρεπερτορίου του Νίκου έπαιξαν και οι εμφανίσεις του στο ‘VOLCANO’ της Πάτρας το καλοκαίρι του 2008. Τέλος, το χειμώνα του 2008 πήρε μέρος στην περιοδεία της Έλλης Κοκκίνου σε όλη την Ελλάδα.

Επιμέλεια και Παρουσίαση
Άννα Κεφαλά

Ακούστε