Ο τρόπος που ψωνίζετε αποκαλύπτει το ζώδιο σας!

Όλοι μας έχουμε διάφορες εμπειρίες από μαγαζιά με άτομα που μας τρώνε την ουρά στο ταμείο, κρατούν αγκαλιά σχεδόν τα μισά ράφια γιατί δεν μπορούν να αποφασίσουν τι θα πάρουν, κάνουν παζάρια με την ταμία ή ανακατεύουν τα πάντα και μετά δε μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Μονοι ή με παρέα πάντως οι περισσότεροι από μας διασκεδάζουμε να ψωνίζουμε.

Για να δούμε λοιπόν ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς των ζωδίων όταν πάνε για ψώνια και τι θα… περάσουμε αν επιλέξουμε να τους κάνουμε παρέα.

Κριός
Είναι πολύ πιεστικός, γρήγορος, και πηγαίνει εδώ και εκεί ψάχνοντας και τραβώντας σας σχεδόν από τα μαλλιά για να μη χρονοτριβεί. Δεν θέλει οποιαδήποτε συμβουλή ή βοήθεια ακόμα κι από τον πωλητή.

Ταύρος

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει είναι οι οικονομικές συσκευασίες ή τα δωρεάν δείγματα, που είναι πολύ πιθανό να μη σας δώσει ούτε ένα! Του αρέσει να περπατά αργά και να χαζεύει από δω και από κει.

Δίδυμοι

Θα συγκρίνει τιμές, υλικά και εκπτώσεις ή προσφορές. Κινείται πολύ γρήγορα, θα σας βγάλει τη γλώσσα έξω, θα περάσει 2 ή 3 ώρες σε ένα μαγαζί και στο τέλος δε θα αγοράσει τίποτα ή θα πάρει κάτι μικρό.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό να πάτε σε όλα τα ράφια με λοσιόν, αφρόλουτρα και κρέμες σώματος ή σε μαγαζιά με είδη σπιτιού, νοικοκυριού και αντικείμενα διακόσμησής του. Για ρούχα δεν καίγεται, εκτός αν είναι φρεσκοερωτευμένος.

Λέων

Μην πάτε για ψώνια με ένα Λέοντα, εκτός αν δεν θέλετε να αγοράσετε τίποτα εσείς κι είστε πρόθυμοι να παίξετε δεύτερο βιολί ή τον προσωπικό του βοηθό όλη μέρα, ακούγοντας πόσο δεν τον κολακεύει αυτό το χρώμα, το σχέδιο ή τον καημό του ότι αυτό που του αρέσει δεν είναι στο νούμερό του.

Παρθένος

Είναι γήινος, πρακτικός, αλλά επίσης και υπερβολικά επιλεκτικός και ψείρας. Και η πιο μικρή ατέλεια τον κάνει έξαλλο και θα ζητήσει εξηγήσεις από τον υπεύθυνο. Αφήστε που μπορεί να σας κάνει ρεζίλι γιατί μπορεί να παραπονεθεί ότι η έκπτωση δεν είναι 20 % αλλά 19,8…

Ζυγός
Βλέπει τα ψώνια ως ειδικότητά του. Είναι μάστερ στις διαπραγματεύσεις, τις μάρκες, τη μόδα, στο να παίρνει δωράκια από τους πωλητές και γνωρίζει τα καλύτερα μαγαζιά και πού γίνονται πραγματικές εκπτώσεις. Αρκεί να ξέρει τι θέλει να αγοράσει!

Σκορπιός

Πηγαίνει για ψώνια, αφού έχει προηγηθεί όμως η απαραίτητη έρευνα αγοράς. Ταυτόχρονα παρατηρεί και καταγράφει τι κάνουν ή λένε οι άλλοι γύρω του ή ξέρει ότι σε αυτό το κατάστημα θα βρει κάποιο πρόσωπο που κυνηγάει. Είναι ικανός να τσεκάρει ακόμα και τα αδύνατα σημεία του συστήματος ασφαλείας. Αν αγαπάτε την ίντριγκα είναι ο καλύτερος.


Τοξότης

Είναι ταχύτατος, τόσο που θα μπει, θα πάρει ό, τι θέλει και θα φύγει, αφού όμως έχει φάει τη σειρά κάποιων άμοιρων στο ταμείο. Επίσης είναι από εκείνους που πιάνουν την κουβέντα με τους υπεύθυνους του τμήματος ζητώντας κάθε πληροφορία, προκαλώντας τους ζαλάδα.

Αιγόκερως

Πετυχαίνει πάντα τις καλύτερες ευκαιρίες, έχει στυλ αλλά είναι τόσο εκνευριστικά σχολαστικός που θα προτιμούσατε δυο εβδομάδες διακοπές στην Κόλαση παρά να ψωνίσετε μαζί του.

Υδροχόος

Αν δείτε κάποιον κολλημένο σε βιβλία επιστημονικής φαντασίας ή σε βιτρίνες με gadgets κι ό, τι είναι τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονο ή μοβ τότε σίγουρα θα είναι ένας Υδροχόος στον κόσμο του. Αυτός πάει για ψώνια μόνος του.

Ιχθύες

Η συμπεριφορά του είναι λες και πρόκειται να περάσει από το Μεσαίωνα στο Διαφωτισμό. Του αρέσει να «κατανοεί με μια βαθύτερη έννοια» τα αντικείμενα. Έχει πολύ πλάκα να ψωνίζετε μαζί του, μόνο και μόνο για να βλέπετε το εκστασιασμένο ύφος του, αν βέβαια έχετε 4-5 ώρες για χάσιμο.