Ο Kevin Spacey επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση!

Την επιστροφή του στον κινηματογράφο ετοιμάζει ο Kevin Spacey, μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε το 2017 ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά διάφορους φερέλπιδες ηθοποιούς, ανάμεσά τους και έναν ανήλικο , τον Anthony Rapp που ξεκίνησε τις αποκαλύψεις.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αρνήθηκε επανειλημμένα τις κατηγορίες, ωστόσο η φήμη του και η καριέρα του βρέθηκαν σε κατακόρυφη πτώση και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τότε αν θα καταφέρει ποτέ να επιστρέψει στην υποκριτική.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της The Telegraph αναφέρει ότι ο Spacey ετοιμάζει την επιστροφή του στο σινεμά και μάλιστα στον ρόλο ενός ντετέκτιβ που αναλαμβάνει να ερευνήσει τις αμφίβολες κατηγορίες για παιδοφιλία εναντίον ενός τυφλού καλλιτέχνη.

Η ταινία με τίτλο «L’uomo che disegnò Dio» (“The Man who drew God”) είναι σε σκηνοθεσία του Ιταλού σκηνοθέτη Franco Nero, ενώ η σύζυγος του Vanessa Redgrave, θα είναι συμπρωταγωνίστρια του Spacey. Στον ρόλο του καλλιτέχνη, που δέχεται τις κατηγορίες, θα βρίσκεται ο ίδιος ο Nero.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Kevin Spacey θα αρχίσει σύντομα γυρίσματα, κι αυτή θα είναι η πρώτη του αξιοσημείωτη ερμηνεία μετά τα σκάνδαλα.