Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω πόσο καιρό θα είναι θυμωμένος μαζί σου

Λίγο ή πολύ όλοι οι άνθρωποι εκνευρίζονται, θυμώνουν και κρατάνε μούτρα. Η διαφορά είναι στην διάρκεια. Για πόσο δηλαδή μένει το κάθε ζώδιο «πεισμωμένο» και με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα.

Υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία μπορείς να τα ξαναβρείς σχετικά γρήγορα και κάποια άλλα που θα αργήσουν ή δε θα σε συγχωρήσουν ποτέ. Πάμε να τα δούμε!

Κριός

Ο Κριός γενικά δεν κρατά κακία για πολύ. Όσο γρήγορα φουντώνει και εκνευρίζεται, άλλο τόσο γρήγορα ξεσπά και του περνάνε τα νεύρα. Οπότε μετά ηρεμεί και όλα είναι μέλι γάλα!

Ταύρος

Ο Ταύρος από την άλλη είναι εγωιστής, ισχυρογνώμων και δεν ξεχνά εύκολα. Δεν του περνάει τόσο απλά ο θυμός. Πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να τα ξαναβρείτε και να ζητήσεις… συγχώρεση. Και πάλι, θα αργήσει να στην δώσει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι από τα ζώδια που δεν κρατούν κακία. Ξεχνά εύκολα και πάει παρακάτω. Γενικά δεν θεωρεί ότι με το να σου το κρατάει μανιάτικο λύνει το πρόβλημα, οπότε θα επιχειρήσει να το συζητήσει και μετά θα το ξεχάσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο πολύ συναισθηματικό. Για την ακρίβεια δίνει τεράστια σημασία στα συναισθήματά του και έτσι και τα πληγώσεις, τότε αυτόματα κατατάσσεσαι στην κατηγορία «εχθρός». Εάν ζητήσεις μια ειλικρινή συγγνώμη και φροντίσεις να επανορθώσεις τότε θα σε συγχωρέσει και θα ξεχάσει το όποιο θέμα υπήρξε. Αν όχι, περίμενε την εκδίκησή του.

Λέων 

Κατ’ αρχάς πώς τόλμησες να πληγώσεις τα συναισθήματα του Βασιλιά. Και θα μουτρώσει και θα στο κρατήσει μανιάτικο και θα στο «χτυπήσει» με την πρώτη ευκαιρία. Δεν θα ξεμπερδέψεις έτσι απλά. Θα σε προσβάλλει, θα σε μειώσει και θα σε πετάξει έξω από την ζωή του. Για να μείνεις, θα πρέπει να παρακαλέσεις και να αποδείξεις ότι αξίζεις την δεύτερη ευκαιρία.

Παρθένος 

Η Παρθένος κρατά κακία, μόνο όταν πρέπει και όταν στο μυαλό της είναι δικαιολογημένη. Αν θυμώσει μαζί σου μπορεί να μείνει με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα… εις τους αιώνας των αιώνων. Θα το ξεπεράσει μόνο αν παραδεχτείς το λάθος σου και απολογηθείς.

Ζυγός

Ο Ζυγός σιχαίνεται τους τσακωμούς. Δεν κρατά κακίες και προσπαθεί να λύσει κάθε διαφωνία ήρεμα και διπλωματικά. Δεν το κάνει τόσο για το… κοινό καλό, όσο για τον ίδιο του τον εαυτό. Και αυτό γιατί δε νιώθει καλά, αν είναι τσακωμένος με κάποιον και θεωρεί ότι διαταράσσεται η πολύ σημαντική -για εκείνον- ισορροπία.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν ξεχνά ποτέ! Φυσικά και κρατά κακία, πληγώνεται και αν θεωρήσει ότι αδικήθηκε, θα κλειστεί στον εαυτό του, δεν θα σε συγχωρήσει και θα κάνει τα πάντα για να πάρει το αίμα του πίσω. Θα σε συγχωρήσει, μόνο αφού θα σε έχει εκδικηθεί. Έτσι πάει για εκείνον το πράγμα. Πρώτα θα πληρώσεις το τίμημα και μετά θα πάρεις άφεση αμαρτιών.

Τοξότης 

Ο Τοξότης και να θέλει, δεν μπορεί να κρατήσει μούτρα για πολύ καιρό. Είναι τύπος χαλαρός και δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Το πολύ-πολύ να μην σου μιλήσει για λίγες μέρες, μετά θα το ξεχάσει και θα είστε ξανά όπως παλιά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν ξεχνά και δεν προσπερνά… Κρατά μούτρα και αποστάσεις και δεν θα σε συγχωρέσει που τον πλήγωσες. Επίσης, θα σε πετάξει έξω από την ζωή του γιατί προφανώς δεν έχει χρόνο για να ασχολείται με αρνητικούς ανθρώπους που του κάνουν κακό.

Υδροχόος 

Ο Υδροχόος θα κρατήσει κακία μόνο αν κάποιος τον πληγώσει πολύ και τον αναστατώσει. Θα στο κρατάει μανιάτικο μέχρι ο ίδιος να μπορέσει να σε συγχωρήσει. Υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει και ποτέ, αν δεν νιώσει έτοιμος. Όλα αυτά, αν πραγματικά σε αγαπά και νοιάζεται για σένα. Αν δεν σημαίνεις τίποτα, θα αδιαφορήσει από την πρώτη στιγμή.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι σαν τον Καρκίνο στο συναισθηματικό κομμάτι. Δεν θέλει να τον πληγώνουν και αν αυτό συμβεί, μπορεί να σου κόψει μέχρι και την καλημέρα, ώσπου να σε συγχωρήσει μέσα του. Όταν το κάνει, μετά θα έρθει μόνος του να τα ξαναβρείτε γιατί γενικά δεν θέλει να χάνει από την ζωή του ανθρώπους που αγαπά πολύ και τους νοιάζεται.