Πώς αντιδρούν τα ζώδια, όταν έχουν καιρό να κάνουν σεξ

Η απουσία του σεξ από την προσωπική ζωή δεν έχει το ίδιο αντίκτυπο σε όλους και όλες και το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια.

Ορισμένα υποφέρουν, κάποια δεν ενδιαφέρονται και κάποια παραμένουν… cool. Ούτε κλάμα, ούτε νεύρα. Ας δούμε πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο, όταν έχει να κάνει σεξ για πολύ καιρό.

Κριός: Συνήθως δεν μένει πολύ καιρό χωρίς σεξ, γιατί σε ένα μήνα (άντε δύο το πολύ) έχει περάσει από τη μια αγκαλιά στην άλλη.

Ταύρος: Τρώει ασταμάτητα αλλά συνεχώς πεινάει και κάνει επιδρομές στο ψυγείο και τα ντουλάπια. Αν δεν κάνει σεξ σύντομα, θα πάρει 50 κιλά…

Δίδυμοι: Ισχυρίζεται ότι δεν τον νοιάζει καθόλου αλλά όπου κι αν βρεθεί, το κεφάλι του γυρίζει σαν περισκόπιο, ψάχνοντας να βρει τον/ην επόμενο/η εραστή/ερωμένη.

Καρκίνος: Τον πιάνουν τα κλάματα που είναι μόνος χαράματα… Μετά εκνευρίζεται και όταν του περνούν τα νεύρα, σκέφτεται παλιές στιγμές και δακρύζει!

Λέων: Το θεωρεί αδιανόητο και πέφτει σε βαρύ πένθος, ακούγοντας (και συχνά τραγουδώντας) τραγούδια που εμπεριέχουν σχετικές λέξεις όπως «κορμί», «φωτιά», «σεντόνια» κλπ.

Παρθένος: Ηρεμεί το κεφάλι του και σκέφτεται πώς θα γεμίσει το χρόνο του με διάφορες δουλειές ή άλλες δραστηριότητες.

Ζυγός: Το ξέρει μόνο αυτός, εσύ κι όλος ο κόσμος, αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει για το πόσο του λείπει το σεξ με το ταίρι του.

Σκορπιός: Αν είναι η αποχή είναι επιλογή του, δεν τον πειράζει. Αν όμως δεν είναι, τότε θα καλύψει σύντομα το κενό, ακόμα και με σχέσεις της μιας βραδιάς…

Τοξότης: Όπως κι ο φίλος του, ο Κριός, δεν θα στερηθεί για πολύ καιρό το σεξ. Για σχέση όμως θα πάρει χρόνο…

Αιγόκερως: Θα είσαι υπό την επήρεια του σεξ για καιρό, ακόμα κι αν δεν το κάνεις….

Υδροχόος: Προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι και μάλιστα από τις πρώτες μέρες γι’ αυτό θα αρπάξει κάθε αφορμή, κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

Ιχθύες: Δε χώρισε ποτέ, στο μυαλό του παραμένει σε σχέση και μάλιστα φαντάζεται και διάφορες στάσεις που θα του άρεσε να δοκιμάσει.