Σοβαρή ή ελεύθερη σχέση; Τι διαλέγουν τα ζώδια …;

Ξεκίνησες μία νέα γνωριμία και όλα φαίνεται ότι εξελίσσονται καλά … υπάρχει χημεία, έλξη και ερωτισμός, όμως παράλληλα υπάρχει και ένα μικρό «αγκάθι» που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα ή να έχεις ανασφάλειες…. Το άτομο που γνώρισες ή ξεκίνησες σχέση, δεν σου έχει εκφράσει ευθέως τις απόψεις του, δεν σου έχει πει αν θέλει κάτι σταθερό και σοβαρό ή αν προτιμά να έχετε μία ελεύθερη σχέση …  Πριν βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, αρκεί να μάθεις το ζώδιο και τον ωροσκόπο του για να καταλάβεις καλύτερα ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του ατόμου που γνώρισες αλλά και πώς μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα την σχέση σου μαζί του, μην ξεχνάς ότι πολλές φορές για να κάνεις μία ερωτική σου προσδοκία πραγματικότητα, δεν θέλει κόπο αλλά … τρόπο!


ΚΡΙΟΣ.


Κάθε σχέση ενός Κριού ξεκινά με ανάλαφρο στυλ , στο χαλαρό, στο επιπόλαιο, στο γρήγορο και στο βιαστικό … Δεν τα πάει καλά με τις δεσμεύσεις, για το λόγο αυτό ξεγλιστράει εύκολα από κάθε πιεστική κατάσταση αλλά και από συζητήσεις που αφορούν «Τι θα γίνει με μας στο μέλλον»! Όσο σοβαρά και να σε έχει δει ένας Κριός, δεν πρόκειται να σου πει από την αρχή «θέλω κάτι σταθερό μαζί σου», για το λόγο αυτό ο πιο έξυπνος τρόπος να τον φέρεις στο σημείο που εσύ θέλεις είναι να τον χειριστείς με διπλωματία!

Επειδή είναι στο στυλ του να του αρέσει να του πηγαίνουν κόντρα και είναι και λιγάκι αντιδραστικός … μην τον πιέσεις για έναν μόνιμο δεσμό, αλλά κάνε τον να σε κυνηγήσει αυτός! Πώς θα το πετύχεις αυτό; Μην είσαι συνέχεια σε αναμονή να περιμένεις το τηλεφώνημά του, συνέχισε τις δραστηριότητές σου και δες τη σχέση σας ήρεμα και χαλαρά …


Για σοβαρή σχέση ο Κριός χρειάζεται:
Ειλικρίνεια, Δράση και Περιπέτεια …

ΤΑΥΡΟΣ.


Κατά γενική ομολογία ένας Ταύρος δεν ζητά ανάλαφρες περιπετειούλες αλλά θέλει κάτι πι βαθύ και ουσιαστικό, του αρέσει η σταθερότητα στην αισθηματική του ζωή! Ωστόσο μην νομίζεις ότι από την αρχή που θα τον γνωρίσεις και θα ξεκινήσετε μία σχέση, θα είναι και σταθερή… ο Ταύρος θέλει τον χρόνο του για να πάρει μία απόφαση, για να σιγουρευτεί και για να αφεθεί σε μία σχέση! Παράλληλα θα πρέπει να τηρούνται και κάποιες προδιαγραφές.

Δηλαδή θα πρέπει να έχετε τα ίδια γούστα, να είσαστε  και οι δύο σε φάση για να κάνετε μία σταθερή σχέση και να πληρούνται όλες οι προδιαγραφές της δικής του λογικής! Για το λόγο αυτό, μόνο ο χρόνος θα σου αποδείξει τι είναι αυτό που πραγματικά ζητά από εσένα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε κοροϊδέψει ή δεν θα σε εξαπατήσει!


Για σοβαρή σχέση ο Ταύρος χρειάζεται:
Χρόνο, σταθερότητα και ερωτισμό …

ΔΙΔΥΜΟΙ.


Ο παιχνιδιάρης του ζωδιακού καταπιέζεται και μόνο στη σκέψη της μόνιμης, σοβαρής σχέσης … είναι σαν να του πεις να μείνει για 2 μήνες κλεισμένος σε ένα σπίτι… νιώθει σαν φυλακισμένος! Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι μαζί του δεν μπορείς να κάνεις έναν μόνιμο δεσμό … Αυτό θα το πετύχεις αν μπορείς να ακολουθήσεις τους δικούς του κυκλοθυμικούς ρυθμούς και φυσικά αν ταιριάζεις μαζί του εγκεφαλικά. Ο Δίδυμος θέλει διαρκώς παιχνίδι, δεν του αρέσει να συνυπάρχει σε μία σχέση που υπάρχουν συνέχεια κόντρες, διαφωνίες, προβλήματα και ερωτήσεις του στυλ : «Τι θα γίνει με μας»! Για να μείνει μόνιμα στο πλάι σου, αρκεί να του αφήσεις απεριόριστες ελευθερίες και να γίνεις το κολλητάρι του….


Για σοβαρή σχέση ο Δίδυμος χρειάζεται:
Επικοινωνία, παιχνίδι, ελευθερία


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η πορεία της σχέση σου με τον Καρκίνο εξαρτάται από την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, την περίοδο που θα τον γνωρίσεις. Γενικότερα δεν του αρέσουν οι σύντομες, ερωτικές περιπέτειες, αναζητά τον σύντροφο της ζωής του… όμως έχει την τάση πολλές φορές να βιάζεται να προχωρήσει σε μία σχέση, ενώ δεν είναι ακόμα έτοιμος συναισθηματικά.

Για το λόγο αυτό δείξε λίγη προσοχή και εγκράτεια στην αρχή και βεβαιώσου κάτι πολύ σημαντικό: Έχει κλείσει όλους τους ερωτικούς λογαριασμούς με τον παρελθόν του; Αν ένας Καρκίνος δεν έχει ξεπεράσει την περασμένη σχέση του, δεν είναι έτοιμος για να προχωρήσει σε μία νέα …

Για σοβαρή σχέση ο Καρκίνος χρειάζεται:
Συναίσθημα, Συγκίνηση, Ασφάλεια.


ΛΕΩΝ.


Ο ερωτικός και ενθουσιώδης Λέοντας, παρόλο που δείχνει παιχνιδιάρης και άστατος στα ερωτικά του, αν σε ερωτευτεί, τότε θα θέλει κάτι μόνιμο και σταθερό μαζί σου! Το θέμα είναι να προσέξεις στην αρχή για να μην γίνεις θύμα του ενθουσιασμού του … Πώς θα το πετύχεις αυτό; Διατήρησε το φλερτ, δείξε τις προθέσεις σου, άφησέ τον όμως να έχει και κάποιες μικρές αμφιβολίες για να μπαίνεις την διαδικασία να αναρωτιέται, να ανησυχεί, να αμφιβάλλει και να συνεχίζει να πολιορκεί! Μετά το πρώτο τρίμηνο της σχέσης σας, δεν θα έχεις κανέναν λόγο να αμφιβάλεις το αν σε βλέπει σοβαρά ή θέλει κάτι ελεύθερο.

Για σοβαρή σχέση ο Λέοντας χρειάζεται:
Σασπένς, Ερωτισμό, Θαυμασμό


ΠΑΡΘΕΝΟΣ.


Μπορεί να σου φαίνεται συντηρητικός στις απόψεις του και πολύ συγκροτημένο και λογικό άτομο, αυτό όμως δεν πρέπει να σε κάνει να πεις ότι θέλει σοβαρή σχέση από εσένα … Ο Παρθένος επιλέγει πολλές φορές τις ελεύθερες σχέσεις, γιατί φοβάται το συναίσθημα ή επειδή δεν πληρούνται στη ζωή του οι προδιαγραφές για κάτι πιο μόνιμο, ή πολύ απλά δεν έχει βρει τον τέλειο σύντροφο. Ο Παρθένος αναζητά το τέλειο ταίρι, όμως η λογική του τον κάνει πολλές φορές να ισοπεδώνει τα πάντα! Δεν θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια, θα σου δείξει με τον τρόπο του ακριβώς το τι ζητά από εσένα και για να έχετε κάτι μόνιμο, αρκεί να ταιριάζετε απόλυτα στην καθημερινότητά σας.

Για σοβαρή σχέση ο Παρθένος  χρειάζεται:
Επικοινωνία, Φιλία, Ταύτιση

ΖΥΓΟΣ.


Ο «σχεσάκιας» του ζωδιακού, που έτσι αποκαλείται ο Ζυγός, είναι ένα άτομο που θέλει να έχει πάντα έναν σύντροφο δίπλα του! Ο ίδιος θα σου πει ότι ψάχνει κάτι μόνιμο και σταθερό και παρόλο που θα το εννοεί όταν το λέει, εσύ δεν πρέπει να του δώσεις κα πάρα πολύ βάση, γιατί αλλάζει διαρκώς απόψεις αλλά είναι και άστατος στα ερωτικά του! Η σταθερή σχέση μπορεί μέσα σε μία νύχτα να γίνει ελεύθερη και η ελεύθερη σχέση μπορεί ξαφνικά να γίνει μόνιμη και σταθερή για τον φίλο μας το Ζυγό! Το σίγουρο είναι ότι για να σταθεροποιηθεί σε έναν μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να περνά καλά, είναι απαραίτητο να διασκεδάζει …

Για σοβαρή σχέση ο Ζυγός  χρειάζεται:
Ηρεμία, Διασκέδαση, Αγάπη


ΣΚΟΡΠΙΟΣ.


Ο Σκορπιός διεκδικεί πάντα την αποκλειστικότητα και παθιάζεται όταν ξεκινά κάτι νέο στη ζωή του! Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητο όμως ότι στο μυαλό του έχει τοποθετημένη τη σχέση σας ως πολύ σοβαρή για αυτόν! Δεν θα πρέπει να μπερδέψεις ποτέ  στο μυαλό σου το σεξουαλικό, με τις προθέσεις του! Μπορεί να έχετε απίστευτη σεξουαλική χημεία και να σου δείχνει ότι σε ποθεί και ότι θέλει μόνο εσένα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι σε θέλει για πάντα δίπλα του! Ένας Σκορπιός για να κάνει έναν μόνιμο δεσμό, πρώτα θα έχει δοκιμάσει αρκετά το ταίρι του, προκειμένου να σιγουρευτεί και να βεβαιωθεί ότι αυτή η σχέση μπορεί όντως να έχει σταθερές βάσεις …

Για σοβαρή σχέση ο Σκορπιός  χρειάζεται:
Σεξουαλικότητα, Εμπιστοσύνη, Αποκλειστικότητα

ΤΟΞΟΤΗΣ.


Αν ρωτήσεις έναν Τοξότη «Δηλαδή τώρα εμείς έχουμε σχέση»; Το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθεί για λίγο, προκειμένου να σου δώσει να καταλάβεις ότι δεν είναι για πολλά – πολλά! Ο Τοξότης δεν μπαίνει σε καλούπια, θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και φυσικά δεν του αρέσει να δίνει λόγο πουθενά … Οι περισσότερες σχέσεις του ξεκινούν σε ελεύθερο στυλ και συνεχίζουν σε σοβαρές, όταν ο ίδιος έχει καταρρίψει τις άμυνες του! Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρησης αυτού του ανθρώπου, είναι να μην τον πάρεις πολύ στα σοβαρά, για να μην έχεις πολλές απαιτήσεις …. Για να τον κερδίσεις αρκεί να διατηρήσεις μαζί του ένα κοινό, κοινωνικό κύκλο!

Για σοβαρή σχέση ο Τοξότης  χρειάζεται:
Ελευθερία, Δράση, Περιπέτεια


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.


Ένας σοβαρός, υπεύθυνος και λογικός άνθρωπος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αναζητά αυτή την περίοδο της ζωής του μία μόνιμη και σταθερή σχέση! Σίγουρα θα έχεις διαβάσει ότι ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος που με ηθικές αξίες και αρχές, λάτρης της παράδοσης και της οικογένειας… αυτό όντως ισχύει.

Αυτό όμως που πρέπει επίσης να έχεις στο μυαλό σου είναι πως είναι και ένας ιδιαίτερα σεξουαλικός άνθρωπος, ο οποίος για να δεσμευτεί, θέλει πρώτα να έχει χορτάσει σεξουαλικές εμπειρίες (ιδιαίτερα αν είναι άντρας)! Επομένως θα βεβαιωθείς ότι θέλει κάτι πιο μόνιμο και σταθερό μαζί σου, όταν θα σε βάλει ουσιαστικά στο πρόγραμμα της καθημερινής του ζωής και όταν θα αρχίσει να σε γνωρίζει στους φίλους και στην οικογένειά του !

Για σοβαρή σχέση ο Αιγόκερως  χρειάζεται:
Κοινούς στόχους, καλό κοινωνικό στάτους, σοβαρότητα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.


Καμία σχέση δεν είναι δεσμευτική για τον φίλο μας τον Υδροχόο, ο οποίος δεν προσπαθεί στο μυαλό του να κατηγοριοποιήσει τις ερωτικές σχέσεις, σε σταθερές, ελεύθερες, μόνιμες ή προσωρινές.  Είναι της άποψης πως στις σχέσεις των ανθρώπων δεν πρέπει να μπαίνουν ταμπέλες. Ωστόσο είναι αρκετά φιλελεύθερος, ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι σχέσεις του να παίρνουν μία πιο ανάλαφρη τροπή, γιατί πολύ απλά δεν του αρέσουν οι περιορισμοί … 

Για να αποφύγεις τα συναισθηματικά δράματα, αρκεί να ξέρεις ότι λειτουργεί απρόβλεπτα, χωρίς να το πολυσκεφτεί, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε βιαστικές κινήσεις … αν τον κερδίσεις σαν άνθρωπο, το σίγουρο είναι ότι εκτός από σύντροφο θα κερδίσεις στη ζωή σου και έναν σταθερό φίλο ….


Για σοβαρή σχέση ο Υδροχόος  χρειάζεται:
Άνεση, Πρωτοτυπία, Ρίσκο

ΙΧΘΥΣ.


Ο Ιχθύς αναζητά μία μόνιμη, σταθερή σχέση και δεν είναι υπέρ των ελεύθερων σχέσεων. Το θέμα είναι ότι στα λόγια είμαστε όλοι καλοί αλλά στις πράξεις κολλάμε … Το πρόβλημα με τον Ιχθύ είναι ότι πλάθει στο μυαλό του μία υπέροχη ρομαντική ιστορία, όμως πολύ γρήγορα αυτό το ρομάντζο μπορεί να του φύγει, γιατί κάποιο άλλο άτομο τον συγκλόνισε … Η ερωτική αστάθεια λοιπόν είναι το χαρακτηριστικό του γνώρισμα! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να θελήσει μαζί σου κάτι πιο μόνιμο ή σταθερό, αλλά ότι για να σταθεροποιηθεί ο δεσμός σας, θα πρέπει το αίσθημά σας να έχει διάρκεια στο χρόνο …

Για σοβαρή σχέση ο Ιχθύς  χρειάζεται:
Ρομάντζο, Τρυφερότητα, Συναίσθημα