Τα ζώδια και η φιλία. Πόσο καλός φίλος είναι το κάθε ζώδιο;

Στη ζωή μας θέλουμε να έχουμε πραγματικούς φίλους και ποντάρουμε πολλά σε αυτούς, αφού εμείς τους έχουμε επιλέξει και τους θεωρούμε σαν δεύτερη μας οικογένεια.

Πώς μπορούμε όμως να είμαστε σίγουροι ότι με τα άτομα που έχουμε δίπλα μας ταιριάζουμε φιλικά; Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για αυτούς; Κρατάμε τις φιλίες μας για μια ζωή; Η αστρολογία τα αποκαλύπτει όλα, ποια ζώδια πιστεύουν στην αληθινή φιλία..

ΚΡΙΟΣ

O Κριός δίνει πολλά στις φιλίες του, όπως άλλωστε και στον έρωτα, και γνωρίζει πολύ καλά ποιον θα κρατήσει κοντά του για παρέα και ποιο όχι. Είναι όμως πολύ οξύθυμος και για ασήμαντη αφορμή μπορεί να διαλύσει μια φιλική σχέση. Αν όμως νιώσει σιγουριά και ασφάλεια με κάποια άτομα, τα κρατάει για πάντα στη ζωή του. Ταιριάζει πάρα πολύ με τους Υδροχόους, τους Δίδυμους τους Λέοντες και τους Τοξότες και νιώθει μεγάλη ασφάλεια κοντά σε Καρκίνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την αρχή μιας φιλίας του, ο Ταύρος κρατάει πάντα τα προσχήματα και δεν ανοίγεται γενικά. Αφήνει να περάσει πολύς χρόνος για να καταλάβει αν ταιριάζει με τα άτομα που επέλεξε να έχει στη ζωή του για φίλους ή όχι. Αν καταλάβει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τα άτομα αυτά, τότε τα δίνει όλα και βρίσκεται πάντα κοντά τους, όποτε τον χρειάζονται. Κάνει καλή παρέα με Αιγόκερους και Παρθένους, αλλά και με Ιχθείς, Λέοντες και Καρκίνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος αναζητά να έχει φίλους στη ζωή του και δεν σταματά ποτέ να διευρύνει το φιλικό του περιβάλλον με νέες γνωριμίες. Αν κάποιος κερδίσει τη φιλία του, τότε θα περάσει πολύ καλά μαζί του, καθώς είναι πολύ γενναιόδωρος με τους πραγματικούς του φίλους. Ωστόσο, έχει πολλά άτομα γύρω του, γι’ αυτό και μερικές φορές δεν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι και ποιοι όχι. Ταιριάζει πολύ με Υδροχόους και Ζυγούς, ενώ κρατάει κοντά του Κριούς, Λέοντες και Παρθένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν καταφέρει ο Καρκίνος να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο και τις ανασφάλειές του στην άκρη, τότε είναι έτοιμος να διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο. Έχει το χάρισμα να προστατεύει, αλλά και να φροντίζει τα άτομα τα όποια επιλέγει να βάλει στη ζωή του και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προσφέρει τη βοήθειά του όταν τη χρειάζονται. Κάνει πολύ καλή παρέα με Ιχθείς και Σκορπιούς, τα πάει καλά με Ταύρους και Παρθένους και εμπιστεύεται πολύ τους Ζυγούς.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αγαπά πολύ να έχει φίλους γύρω του και είναι κάτι το όποιο επιδιώκει συνέχεια στη ζωή του. Θέλει να είναι η ψυχή της παρέας και να τον θαυμάζουν για τις αρετές του και τα χαρίσματα του. Αλλά και ο ίδιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει τους φίλους του με κάθε τρόπο. Κρατάει φιλίες για πολλά χρόνια και νιώθει άσχημα αν κάτι πάει στραβά μεταξύ τους. Δεν διαλύει φιλικές σχέσεις εύκολα και είναι έτοιμος να διορθώσει τα πάντα, προκειμένου να έχουν μια ομαλή συνέχεια. Ταιριάζει πολύ με Τοξότες και Κριούς και τα πάει πολύ καλά με τους Ζυγούς, τους Δίδυμους, ενώ στους Σκορπιούς ποντάρει πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν είναι από τα ζώδια που έχουν έναν ευρύ φιλικό κύκλο. Τα άτομα που έχει δίπλα της, είναι λίγα και εκλεκτά, καθώς έχουν περάσει από… εξονυχιστικό έλεγχο. Θέλει οι φίλοι της να έχουν πολλά κοινά και τον ίδιο τρόπο σκέψης με αυτήν. Επειδή είναι πολύ συνεπής στις φιλίες της, θέλει και από τους φίλους της να κάνουν το ίδιο και νιώθει προδομένος αν κάτι πάει στραβά. Κάνει καλή παρέα με Αιγόκερους και Ταύρους και έχει κοντά του Καρκίνους και Σκορπιούς, ενώ εμπιστεύεται τους Τοξότες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός προσφέρει πολλά στους φίλους του και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να τους υποστηρίξει σε κάθε τους ανάγκη. Δίνει μεγάλη σημασία στη φιλία και θέλει να έχει δίπλα του άτομα που θα ποντάρει σε αυτούς μελλοντικά. Μπορεί να “διαβάζει” τα κρυφά μυστικά και τις ανάγκες που έχουν και με αυτό το χάρισμα του, βρίσκεται πάντα κοντά τους. Εξαιτίας όλων αυτών των υπέροχων χαρισμάτων που έχει, γίνεται πολύ αγαπητός και έχει πάντα ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Ταιριάζει πολύ με Υδροχόους και Δίδυμους, τα πάει καλά με Λέοντες και Τοξότες, ενώ ο Αιγόκερως του προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πολύ κλειστό γενικά ζώδιο και δεν αφήνει εύκολα τα συναισθήματά του να φανούν, αν δε νιώσει μεγάλη άνεση και σιγουριά με τον άλλο. Για να μπει κάποιος στη ζωή του και να γίνει πραγματικός του φίλος, θα πρέπει να περάσει κάποιες δοκιμασίες πρώτα. Αν κάποιος καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του, τότε ο Σκορπιός είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα γι’ αυτόν. Έχει έντονο πάθος στη ζωή του και αυτό το μεταδίδει και στους φίλους του. Δεν του αρέσει η προδοσία και η αχαριστία. Κάνει παρέα με Ιχθείς και Καρκίνους, τα πάει καλά με Παρθένους και Αιγόκερους, ενώ με τον Υδροχόο νιώθει μεγάλη ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάνει συνέχεια φίλους, αφού δεν κλείνει ποτέ τις πόρτες σε νέες γνωριμίες στη ζωή του. Του αρέσει πολύ να έχει γύρω του ανθρώπους, που να τον στηρίζουν και να τον αγαπούν. Παράλληλα, είναι πολύ ευχάριστος στις φιλίες του και γενικά δείχνει επιείκεια στα ελαττώματα των φίλων του και δεν θέλει να τους αλλάξει, αλλά τους δέχεται έτσι όπως είναι. Δεν μπορεί όμως να τους προσφέρει σταθερότητα και αποκλειστικότητα, γιατί έχει έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο, που συνεχώς μεγαλώνει. Τα πάει καλά με Λέοντες και Κριούς, ταιριάζει με Υδροχόους και Ζυγούς, ενώ ο Ιχθύς του δίνει μεγάλη ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά, ο Αιγόκερως είναι πολύ επιλεκτικός στο θέμα της φιλίας, όπως άλλωστε και στον έρωτα. Δεν χαρίζεται έτσι εύκολα και για να κάνει κάποιον φίλο, πρέπει να έχουν τις ίδιες προσδοκίες, τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες. Προσπαθεί να προσαρμόσει το άτομο που έχει επιλέξει στη ζωή του, με βάση τα δικά του δεδομένα. Ή να βρει κάτι επάνω του, που να ταιριάζει με τον ίδιο. Και βεβαίως, μεγάλη σημασία δίνει στις πράξεις και όχι στα λόγια, ενώ μισεί την αχαριστία. Ταιριάζει με τα ζώδια της Παρθένου και του Ταύρου, κάνει καλή παρέα με Σκορπιούς και Ιχθείς, ενώ ο Κριός του δίνει ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φιλία έχει σημαντική θέση στη ζωή του Υδροχόου, καθώς ποντάρει πολλά σε αυτή. Έχει πάντα φίλους γύρω του, που τους νιώθει σαν οικογένεια. Δίνει σε αυτούς αφοσίωση και αγάπη, αλλά κυρίως ασφάλεια του. Τους αφήνει να εκφραστούν όπως θέλουν, αλλά ξέρει πολύ καλά πώς να τους ελέγχει και να τους κάνει να πηγαίνουν με τα δικά του νερά. Έχει πολλά να δώσει στους φίλους του και είναι αξιαγάπητο άτομο. Τα πάει καλά με τους Ζυγούς και τους Δίδυμους, κάνει καλή παρέα με Τοξότες και Κριούς, ενώ ο Ταύρος του προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά ο Ιχθύς στις φιλίες του δίνει πιο πολλά από όσα παίρνει. Έχει τις φιλίες του σε ψηλή θέση στη ζωή του και συνήθως έχει κοντά του άτομα, τα όποια έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τον ίδιο. Παράλληλα, διαθέτει το χάρισμα να προσελκύει πολλά άτομα δίπλα του και να τους αγκαλιάζει με αγάπη και πίστη. Πάντα βλέπει στους φίλους του τα θετικά τους στοιχειά και αφήνει στην άκρη τα αρνητικά. Είναι ευχάριστος στην παρέα του. Ταιριάζει με Σκορπιούς και Καρκίνους και κάνει καλή παρέα με Αιγόκερους και Ταύρους, ενώ οι Δίδυμοι του δίνουν ασφάλεια μεγάλη.