Τα 10 πιο επικίνδυνα παγκόσμια ρεκόρ που έγιναν ποτέ!

Όλοι γνωρίζουμε το βιβλίο Guinness όπου καταγράφονται όλα τα παγκόσμια ρεκόρ.

Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον που ο καθένας μπορεί να δει τα επιτεύγματα του ανθρώπου. Θα δεις πολλά αξιοσημείωτα παγκόσμια ρεκόρ, περίεργα αλλά και πολύ επικίνδυνα. Μερικές αστείες αναφορές είναι το σπάσιμο των περισσότερων αυγών στο κεφάλι σε ένα λεπτό και το δυνατότερο ρέψιμο.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο δοκιμάζουν να σπάσουν διάφορα ρεκόρ.

Εμείς βέβαια μαθαίνουμε συνήθως τις επιτυχίες μόνο. Καμιά φορά δεν ακούμε ούτε αυτούς που έχουν σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Υπάρχουν όμως και κάποια ρεκόρ Guinness που είναι πολύ επικίνδυνα και θα στα δείξω σήμερα. ΜΗΝ προσπαθήσεις να το κάνεις μόνος σου καθώς αυτά γίνονται από επαγγελματίες ειδικά εκπαιδευμένους.

Κλωτσιά στην ευαίσθητη περιοχή

klotsia

Την ισχυρότερη κλωτσιά στην ευαίσθητη περιοχή δέχτηκε ο Kirby Roy. Κατέχει μαύρη ζώνη καράτε και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να μην νιώθει πόνο στην ευαίσθητη περιοχή του. Εκεί τον χτύπησε ο Jesse Smith, μαχητής MMA με δύναμη που ζυγίσει 500 κιλά. Το πως ένιωθε μετά από αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Κατανάλωση αεροπλάνου

rekor fagito

Ο Michel Lotito χρειάστηκε 2 χρόνια για να καταστρέψει και στη συνέχεια να φάει ένα ολόκληρο Cessna 150. Ακόμα και άδειο το Cessna ζυγίζει πάνω από 1 τόνο. Αυτό θα πει “γερό στομάχι”!

Περισσότεροι κροταλίες στο στόμα

rekor fidia

Ο Jackie Bibby κατάφερε να κρατήσει στο στόμα του 13 φίδια μαζί. Όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνο ερπετό είναι οι κροταλίες λόγο του δηλητηρίου τους. Μία χαζή και ταυτόχρονα εντυπωσιακή κίνηση.

Υψηλότερη κατάδυση σε πισίνα

epikindina rekor

Ο Laso Schaller πήδηξε σε μια πισίνα νερού από τα 192 πόδια, φτάνοντας σε ταχύτητα τα 75 μίλια την ώρα κατά την διάρκεια της πτώσεις. Κατά την βουτιά του στο νερό έσπασε το ισχίο του και χρειάστηκε να τον τραβήξουν έξω από το νερό.

Υψηλότερη ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο

ptosi aleksiptoto

Ο πρώην ανώτερος αντιπρόεδρος της Google Alan Eustace, έσπασε το ρεκόρ του Felix Baumgartner που έκανε το άλμα το 2012. Πήδηξε από τα 135.000 πόδια πάνω από το έδαφος ντυμένος με ειδική στολή.

Εξισορρόπηση αυτοκινήτου στο κεφάλι

sikoma autokinito

Ο John Evans κατάφερε να ισορροπήσει ένα αυτοκίνητο στο κεφάλι του. Ανάμεσα σε αυτόν και το αυτοκίνητο υπήρχε μόνο μία πετσέτα. Το αυτοκίνητο ζύγιζε 160 κιλά και το κράτησε για 33 δευτερόλεπτα.

Καταδυτικό ρεκόρ

katadisi aggouria.net

Ο Goodman έσπασε το ρεκόρ κατάδυσης βουτώντας σε βάθος 290 μέτρων. Είναι πολύ πιθανόν να πήγε και πιο βαθιά αλλά τα όργανα μέτρησης σταμάτησαν να λειτουργούν.

Η γρηγορότερη μοτοσικλέτα

rekor tatitita

Τα 634 χιλιόμετρα ανά ώρα κατάφερε να φτάσει ο Rocky Robinson σπάζοντας το δικό του ρεκόρ για τέταρτη φορά. Για να το κάνει αυτό δημιούργησε μια ιδιαίτερα αναπτυγμένη μοτοσικλέτα.

Το υψηλότερο περπάτημα σε σύρμα

rekor ipsos

Ο Freddy Nock έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε εδώ και 30 χρόνια. Χωρίς καμία υποστήριξη ισορρόπησε σε ένα καλώδιο στα 11.588 πόδια από το έδαφος. Ο χρόνος που χρειάστηκε για να το διανύσει ήταν 39 λεπτά.

Το περισσότερο αλκοόλ στο αίμα

pagkosmia rekor

Μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο πολύ. Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του είναι 1,48% δύο ώρες πριν τον θάνατό του. Ο πιθανός θάνατος έρχεται με το 0,5% αλκοόλ στο αίμα. Παρόλα αυτά ο άνθρωπος αυτός δεν σκοτώθηκε από το αλκοόλ αλλά από σύγκρουση του οχήματός του.