Τα 12 ζώδια, από το πιο ξενέρωτο στο πλέον ερωτικό…

Πιστεύετε, δεν πιστεύετε στα ζώδια, είναι μια από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνουμε όταν βγαίνουμε με κάποιον (ή πολύ συχνά για να βγούμε μα κάποιον), έστω και για να σπάσει ο πάγος.

Με κάποια ζώδια ταιριάζουμε πιο πολύ, με κάποια λιγότερο και σίγουρα έχουμε κι αυτά που θεωρούμε «κορυφή» στον ερωτικό τομέα.

 1. Υδροχόος
  Ο Υδροχόος κατακτά επάξια την τελευταία θέση, αφού του παίρνει μια αιωνιότητα και μια ζωή για να ανοιχτεί στον εκάστοτε σύντροφό του. Ζούμε σε εποχές που οι ρυθμοί είναι φρενήρεις και κανείς δεν έχει χρόνο να σε περιμένει Υδροχόε.
 2. Αιγόκερως
  Οι Αιγόκεροι δεν είναι κακοί εραστές, είναι όμως πολύ επιλεκτικοί στο σε ποιόν θα δώσουν την καρδιά και το κορμί τους, γεγονός που κάνει μια σχέση μαζί τους αρκετά δύσκολη υπόθεση. Μεγάλο το κενό ανάμεσα στον Αιγόκερω και σε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.
 3. Ταύρος
  Μην σε ξεγελά το όνομα, οι Ταύροι βρίσκονται χαμηλά στην προτίμηση του κοινού. Παρόλο που είναι γνωστοί για το πόσο πιστοί είναι, είναι ακόμα πιο γνωστοί για την ξεροκεφαλίασή τους, που ευθύνεται για τις συχνές παρεξηγήσεις και την βαρετή σεξουαλική εμπειρία σας μαζί τους.
 4. Παρθένος
  Αν εξαιρέσετε το γεγονός ότι οι Παρθένοι είναι οργανωτικοί και μανιακοί με τις λεπτομέρειες ακόμα και στο σεξ, τότε, μάλλον, θα περάσετε μια χαρά μαζί τους στο κρεββάτι, το οποίο θα μοσχοβολάει και μαλακτικό από τα πάντα φρεσκοπλυμένα σεντόνια.
 5. Ζυγός
  Οι Ζυγοί μπορεί να είναι οι πιο παθιασμένοι και δημιουργικοί άνθρωποι που έχετε γνωρίσει, αυτό τους το πάθος και η δημιουργικότητα, όμως, τους κάνει να προσκολλούνται πάνω στους άλλους και αυτό όσο να πει κάποιος είναι ξενέρωτο και καταπιεστικό.
 6. Δίδυμοι
  Οι Δίδυμοι μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο παθιασμένοι απ’ όσο νομίζετε, αρκεί, βέβαια, να ξέρετε πως να τους ξυπνήσετε το πάθος. Αν τα καταφέρετε και συγχρονιστείτε μαζί τους, τότε θα περάστε μούρλια στο κρεββάτι.
 7. Τοξότης
  Είναι γνωστό πως στους Τοξότες αρέσει να ανοίγουν τους ορίζοντες τους και αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα ταξίδια. Αν βρεθείτε στο κρεββάτι με έναν Τοξότη να ξέρετε πως το σεξ δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι γεμάτο φαντασία και εκπλήξεις.
 8. Καρκίνος
  Οι Καρκίνοι είναι παθιασμένοι και συναισθηματικοί και αυτό το εκφράζουν πλήρως και στο σεξ. Μαζί τους το κρεββάτι θα είναι σαν τραινάκι σε λούνα παρκ. Μια πάνω, μια κάτω.
 9. Λέων
  Τα Λιοντάρια είναι δυναμικά και αρχηγικά. Ε, κάπως έτσι είναι και στον ερωτικό τομέα. Το πάθος και ο δυναμισμός τους θα σας κάνουν να μην θέλετε να σηκωθείτε από το κρεββάτι. Προσοχή όμως, μην τρέξετε ακόμα στους δρόμους να βρείτε Λιοντάρια, γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η αυτοπεποίθηση πολλές φορές καταλήγει σε ναρκισσισμό και μπορεί μετά από κάποια στιγμή να τους νοιάζει μόνο η δική τους καλοπέραση.
 10. Κριός
  Οι Κριοί είναι φλογεροί εραστές και αισθησιακοί σύντροφοι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, θέλουν σαν τρελοί να ικανοποιούν τους συντρόφους τους. Μπράβο Κριοί!
 11. Ιχθύς
  Οι Ιχθείς είναι ρομαντικές ψυχές και τους αρέσει να κάνουν ωραίο και παραδοσιακό σεξ. Όλος αυτός ο ρομαντισμός θα σας κάνει να μην θέλετε να ξεκολλάτε από πάνω τους.
 12. Σκορπιός
  Κανείς δεν αγαπά πιο βαθιά και παθιασμένα από έναν Σκορπιό. Για την ακρίβεια, είναι οι πιο αισθησιακοί στο κρεββάτι. Μαζί τους το σεξ θα είναι παραδεισένιο.