Τι κάνουν τα ζώδια όταν μεθάνε;

Μερικές φορές, όταν τα ζώδια πίνουν πολύ αλκοόλ, κάνουν πράγματα. Κι εμείς θα σου πούμε τι πράγματα είναι αυτά.

Κριός
Φωνάζει, χορεύει, σηκώνεται στο τραπέζι άμα λάχει, το ζει, κάποια στιγμή μπερδεύεται, δεν ξέρει πού βρίσκεται, πάει τουαλέτα, κλαίει λίγο. Μια εμπειρία με αρχή, μέση και τέλος.

Ταύρος
Κάθεται σε μια γωνιά και δείχνει σαν να σκέφτεται. Στην πραγματικότητα, δεν συμβαίνει τίποτα στο κεφάλι του, είναι ένα blue screen of death.

Δίδυμοι
Με το που νιώσει αρκετό αλκοόλ στο αίμα του, καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να σκέφτεται, και ώρα να κάνει επιτέλους επιλογές.

Καρκίνος
Ξεκινάει να στέλνει μηνύματα. Όχι αναγκαστικά σε πρώην, στους πάντες. Και να λέει σε κόσμο πόσο τον αγαπάει.

Λέων
Γίνεται κατίνα.

Παρθένος
Ο Παρθένος το γλεντάει κανονικά, είναι από τα λίγα ζώδια που τα πάνε καλά με το αλκοόλ. Θα διασκεδάσει και θα ξεχάσει τα προβλήματά του για λίγη ώρα, σχεδόν πάντα με μέτρο.

Ζυγός
Κουνελότρυπες μέσα σε κουνελότρυπες σκέψεων για τις επιλογές του και την ζωή του και τον κόσμο και—

Σκορπιός
Ο Σκορπιός σχεδόν πάντα μεθάει μόνος του. Δεν γνωρίζουμε τι κάνει πίσω από κλειστές πόρτες. Όταν πίνει αλκοόλ μπροστά σε άλλους, είναι προσεκτικός.

Τοξότης

Αιγόκερως
Ενοχλεί τον dj επειδή θυμήθηκε τα νιάτα του και έχει ανάγκη να ακούσει το αγαπημένο του τραγούδι από το καλοκαίρι της δευτέρας γυμνασίου.

Υδροχόος
Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα τι λέει τα τελευταία είκοσι λεπτά, αλλά τα λέει.

Ιχθείς
Πού είναι; Πού έχει εξαφανιστεί; Μήπως γύρισε σπίτι; Μήπως κάνει σεξ στις τουαλέτες; Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με τα ψάρια.