Τι μισεί το κάθε ζώδιο στην Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ακόμα κι αν είστε από αυτούς που τρελαίνονται για την εορταστική ατμόσφαιρα, σίγουρα θα υπάρχουν πράγματα που δεν σας αρέσουν στην Παραμονή Πρωτοχρονιάς (δείτε εδώ ποια θα περάσουν μια υπέροχη πρωτοχρονιά).

Κάποιες φορές οι προσδοκίες κάνουν αυτή τη μέρα, που κουβαλάει πάνω της το βάρος μιας ολόκληρης χρονιάς, να έχει απογοητευτικά αποτελέσματα. Αν σε αυτό προσθέσετε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φέτος θα γιορτάσουμε και φέτος, τότε δεν έχετε και πολλές ελπίδες να μη σταθείτε στα στραβά.

Ανάλογα με το ζώδιό σας, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που δεν σου αρέσουν και που παρόλα αυτά μπορείτε και να τα κάνετε. Κάποια μπορεί να τα γλιτώσετε φέτος λόγω των μέτρων.

Κριός: υποδέχεστε το νέο έτος με πονοκέφαλο

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του ξεφαντώματος της Παραμονής. Η δυνατή μουσική, τα κοκτέιλς και η εορταστική ατμόσφαιρα συμβάλουν ώστε η πρώτη μέρα της νέας χρονιάς να είναι κάπως δύσκολη. Κάπως όχι όπως θα θέλατε να είναι. Κι επειδή θα περάσουμε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς πιθανότατα στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε όλα τα παραπάνω.

Ταύρος: το μόνο που θέλετε είναι το σπίτι σας και το κρεβάτι σας

Υπάρχει κάτι διασκεδαστικό στη διαδικασία του βάζουμε τα καλά μας και βγαίνουμε έξω αλλά εσείς με το ζόρι κρατάτε τα μάτια σου ανοιχτά. Πόσο μάλλον μέχρι τα μεσάνυχτα. Αν παρόλα αυτά αποφασίσετε ότι τελικά θα πάτε σε κάποιο φιλικό σπίτι να γιορτάσετε -άλλες εποχές μπορεί και να σας έπειθαν να βγείτε-, δεν σταματάτε να μιλάτε για τη ζεστασιά του κρεβατιού σας.

Δίδυμος: οργανώνετε πάρα πολλά ή τίποτα απολύτως

Είστε τύποι της τελευταίας στιγμής και πιθανότατα να μην έχετε προγραμματίσει τίποτα. Ίσως να περιμένεις κάποιο κάλεσμα να εμφανιστεί μαγικά στην πόρτα σου. Αυτό, ή έχεις δηλώσει προθυμία να πας σε τόσα πολλά σπιτικά New Year’s Eve Party που είσαι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να τα απορρίψεις κιόλας.

Καρκίνος: το τέλος της χρονιάς σας θλίβει

Το 2021 ήταν μια χρονιά που σίγουρα ευχηθήκατε πολλές φορές να φύγετε αλλά τώρα που φτάσαμε εκεί, το σκέφτεστε. Σας πιάνουν όλοι οι συναισθηματισμοί σου για το ότι πρέπει να κλείσετε ένα μεγάλο κεφάλαιο και το μόνο που σκέφτεστε είναι πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Άλλες χρονιές θα σκεφτόσουν τι καλά που θα ήταν αν τα πράγματα πήγαιναν λίγο πιο αργά αλλά φέτος μάλλον θα σταθείτε απλά στο πόσο γρήγορα φτάσαμε στο νέο έτος.

Λέων: κανείς δεν θα δει το σέξι outfit σας

Πιθανότατα είχατε κάνει πολλά σχέδια για το πώς θα συνδυάσετε το λαμπερό σας φόρεμα και πώς θα δείχνατε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το τέλος της προηγούμενης. Προέκυψε όμως μια ανατροπή. Φέτος θα γιορτάσετε στο σπίτι οπότε το σέξι outfit ίσως και να μην είναι η ιδανική επιλογή. Ή μπορεί και να είναι. Εξάλλου άλλες χρονιές είχατε να διαχειριστείτε το κρύο έξω ενώ φέτος τουλάχιστον θα είσαι κάπου ζεστά.

Παρθένος: είναι τόσο ακριβό που σχεδόν μοιάζει εκβιαστικό

Σας τη δίνει από το πρώτο λεπτό που ξεκινάει η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, από το πρώτο κουδούνι που θα χτυπήσει για τα κάλαντα, γιατί σας κάνει να σκεφτείτε ότι θα πρέπει να ξοδέψετε για μία και μόνο μέρα ένα μεγάλο μέρος του δώρου Χριστουγέννων. Βέβαια, φέτος, ίσως σας  βγει τζάμπα με τα νέα μέτρα. Δεν χρειάστηκε καν να σκεφτείτε πόσο ακρίβυναν οι τιμές στα κοκτέιλς γιατί θα τα πιείτε σπίτι σας.

Ζυγός: το φιλί δεν σας πάει στα σκαλιά της εκκλησίας

Είδατε μάλλον πολλές ρομαντικές κομεντί στη ζωή σας αλλά η πραγματική ζωή δεν έχει την ίδια πλοκή. Κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς ελπίζετε να βρείτε τον έρωτα αλλά είστε τυχερή αν πετύχετε έστω ένα κανονικό φιλί που θα σας αρέσει κιόλας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ράψετε το νυφικό σας. Σε κάθε περίπτωση, φέτος θα περιοριστείτε στο διαδικτυακό φλερτ καθώς τα φιλιά με αγνώστους απαγορεύονται για την ασφάλειά σας.

Σκορπιός: η εμμονή για θετική στάση σας προκαλεί εμετό

Όλες αυτές οι θεωρίες που συνδέουν το νέο χρόνο με νέα αρχή σάς είναι βραχνάς. Ξέρετε ότι την επόμενη μέρα όλοι θα είναι το ίδιο ενοχλητικοί όσο ήταν και το 2020 και το 2019 και πάει λέγοντας. Δεν νιώθετε σε καμία περίπτωση την έλευση της νέας χρονιάς σαν κίνητρο ή έμπνευση. Ακόμα κι αν αυτή η χρονιά που φεύγει ήταν μια από τις πιο δύσκολες της ιστορίας.

Τοξότης: οι μεγάλες προσδοκίες οδηγούν στην αποτυχία

Πάντα κάνεις όνειρα για το πόσο ωραία θα είναι η Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Φαντάζεσαι ότι θα είναι τόσο έντονη και ουσιαστική που θ’ αλλάξει όλη σου τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν κρύβεται τόσο βάθος σε μία μόνο μέρα. Εξάλλου δεν έχεις και άπειρες επιλογές για το πώς θα την περάσεις.

Αιγόκερως: στρες γύρω από τα resolutions

Αυτή η μέρα σας κάνει να σκέφτεστε συνεχώς τις αποτυχίες του παρελθόντος και σας πιάνει άγχος. Την ώρα που όλοι οι άλλοι ξεφαντώνουν στο πάρτι εσείς το μόνο που σκέφτεσαι είναι τα resolutions της νέας χρονιάς και ότι πιθανότατα κι αυτά θα καταλήξετε να μην τα κάνετε πραγματικότητα.

Υδροχόος: είναι όλα προβλέψιμα και cliche

Κονφετί. Λαμπερά φορέματα. Σαμπάνια στα ποτήρια. Ατάκες όπως «νέα χρονιά, νέος εαυτός». Όλα τα αναμενόμενα που κάνουν το στομάχι σας να ανακατεύεται. Αν ήταν στο χέρι σας η Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα ήταν εντελώς ανατρεπτική. Ωστόσο, κάθε χρόνο καταλήγει στα ίδια βαρετά πράγματα. Βέβαια, τη φετινή την λες και ανατρεπτική.

Ιχθύς: παραείναι υπαρξιακή για τα γούστα σας 

Με το που το ρολόι δείξει 12 συνειδητοποιείτε το πέρασμα του χρόνου. Το μόνο που θέλετε είναι απλά να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να παρτάρετε, αλλά δεν μπορείτε παρά να μην σκέφτεστε το νόημα της ζωής σας έως το σήμερα μέχρι που καταλήγετε σε μία δύνη υπαρξιακών προβληματισμών