Τι προτιμά και τι σιχαίνεται κάθε ζώδιο στο κρεβάτι;

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις, αποφεύγει συγκεκριμένα πράγματα, και μπορεί να απογειωθεί στο κρεβάτι ή να προσγειωθεί ανώμαλα με ακόμα πιο συγκεκριμένα πράγματα…

Απλά συνεχίστε το σκρολάρισμα…

Κριός: Θέλω τα παράνομα

Εκείνη:

Οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού είναι άγρια θηλυκά, γεμάτα αυθορμητισμό και στο κρεβάτι φανερώνουν όλα τα ζωώδη ένστικτά τους.

Για τις γυναίκες Κριούς είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν ανεξάρτητες και ελεύθερες ακόμα κι αν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση. Το πάθος που βάζουν στην ερωτική πράξη μπορεί να βάλει φωτιά στα σεντόνια αλλά άπαξ και ξενερώσουν, η λίμπιντο χρειάζεται γερανό για να σηκωθεί…

Εκείνος:

Οι άντρες Κριοί έχουν έντονο ταμπεραμέντο και δεν σταματούν να ψάχνουν το άλλο τους μισό στη ζωή και στο κρεβάτι, μέχρι να το βρουν. Άπαξ και βρουν το ιδανικό, αφοσιώνονται ψυχή και σώμα (πολύ σώμα).

Όπως καταλαβαίνεις, άπαξ και μπλέξεις με Κριό, θα γονατίσεις από το πολύ κρεβάτι, τουλάχιστον στην αρχή του έρωτα.

Κόλπα:

Οι Κριοί είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να έρθουν σε ερωτική όρεξη από τα χάδια στο κεφάλι και μόνο. Παίξε με τα μαλλιά του και κάν’ του απαλό μασάζ στο κεφάλι, το πρόσωπο και τους ώμους. Αν εσύ είσαι Κριός, ζήτα του ν’ αφήσει γενάκια μερικών ημερών και επιδοθείτε σε άγριο κουτούπωμα με φιλιά και χάδια! Έτσι, θ’ ανάψεις στα σίγουρα….

Ταύρος: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Εκείνη:

Οι γυναίκες Ταύροι, είναι σχεδόν αδάμαστες στο κρεβάτι. Η γυναίκα Ταύρος θα παλέψει χωρίς τέλος για να διατηρήσει το καλό κρεβάτι στη σχέση της και κλειδί είναι η εμπιστοσύνη στο έτερον της ήμισυ. Αν τον εμπιστεύεται, θα ενδώσει σε κάθε λογής ερωτικό κολπάκι.

Εκείνος:

Ο άντρας Ταύρος είναι πιστός και παθιάρηηηης . Παρόλο που δεν είναι καθόλου εύκολος, το μόνο σίγουρο είναι πως θα καλοπεράσεις στο πλευρό του (είτε βρεθείς επάνω, είτε κάτω από εκείνον στο κρεβάτι).

Κόλπα:

Ο άντρας Ταύρος συνδυάζει το καλό κρεβάτι με το καλό φαγητό. Υποδέξου τον με ένα λουκούλλειο γεύμα και περιποιήσου τον με ένα εξαίσιο «φιλί» ξέρετε που; Ναι, ναι εκεί χαμηλά !! Αν εσύ είσαι η Ταύρος, ζήτα του να σου κάνει ένα αισθησιακό μασάζ στον λαιμό, το οποίο θα συνδυάσει με αισθησιακά δαγκώματα.

Δίδυμος: Δούλα και κυρά

Εκείνη:

Ως χαρακτήρες, οι γυναίκες Δίδυμοι είναι τρομερά πολύπλοκοι και σκέφτονται τη μια έτσι και την άλλη διαφορετικά. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι όπου η γυναίκα Δίδυμος είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα πάντα ενώ με τον επόμενο είναι γεμάτη αναστολές. Αν γοητευθεί και αγαπήσει πραγματικά, η γυναίκα Δίδυμος δρα με τρέλα και αλλάζει πολλούς ρόλους . Το αντέχεις;

Εκείνος:

Ο άντρας Δίδυμος είναι αυτό που λέμε ο αληθινός Καζανόβας. Το κρεβάτι είναι για εκείνον ιεροτελεστία και τις περισσότερες φορές θέλει να έχει το πάνω χέρι.

Κόλπα:

Περιποιήσου το πάνω μέρος του σώματός του (χέρια, ώμοι, παλάμες, δάχτυλα και κατόπιν κινήσου πιο χαμηλά. Μην υποτιμάς το «πρώτο πιάτο» και το ίδιο ζήτα κι από εκείνον.

Σημείο κλειδί: Παίξτε το παιχνίδι της υποταγής, εναλλάσσοντας τους ρόλου του κυρίαρχου και του κυριευόμενου συχνά πυκνά.

Καρκίνος: Αγαπησιάρικο μεν, όχι συχνό δε

Εκείνη:

Η γυναίκα Καρκίνος θέλει να νιώσει ότι αγαπιέται, προτού προχωρήσει … Η διάθεσή της (και για το κρεβάτι) μεταβάλλεται πολύ εύκολα αλλά σπάνια θ’ αρνηθεί να το κάνει, αφού η κάθε φορά είναι για εκείνη μια ευκαιρία να δεθεί ακόμα πιο βαθιά με το σύντροφό της. Όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι Καρκίνος, σπάνια θα ενδώσεις σε μια βραδιά χωρίς προοπτική!

Εκείνος:

Ο άντρας Καρκίνος είναι αγαπησιάρης, διαθέτει πολύ πάθος στο κρεβάτι και θα σε πνίξει στα χάδια, τα φιλιά και τις αγκαλιές. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ άντρα, έπεσες διάνα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως για να τον κάνεις να ενδώσει, πρέπει να τον κυνηγήσεις αφού απεχθάνεται να τον βλέπουν σαν μηχανή του σσσσεεεεεξξξξξ!!!

Κόλπα:

Οι γυναίκες αλλά και οι άντρες Καρκίνοι, λατρεύουν τα φιλιά με προτίμηση στο γαλλικό φιλί.

Λέων: Τα θέλω όλα (αλλά δίνω λίγα)

Εκείνη:

Η γυναίκα Λιοντάρι είναι πολύ εγωίστρια και βάζει τον εαυτό της πάνω απ’ όλα! Στο κρεβάτι πάντως, τα δίνει όλα και είναι ιδιαιτέρως ευρηματική μέχρι να πάρει αυτό που θέλει!

Εκείνος:

Ο άντρας Λέων είναι εξίσου εγωιστής και δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά. Κατά βάθος, είναι ευγενικός και ευαίσθητος αλλά αν τον πετύχεις σε μεγάλα κέφια, θα περάσεις ώρες κάτω από τα σεντόνια. Ειδικά, αν εκείνος έχει αποφασίσει να σε κατακτήσει, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο (ούτε ο νόμιμος σύζυγός σου).

Κόλπα:

Ξεκινά μέσα από ένα χαλαρωτικό μπανάκι με αιθέρια έλαια και τρίψιμο στην πλάτη. Τη στιγμή του μεγάλου «μπαμ», μπήξε ελαφρά τα νύχια σου στην πλάτη του ενώ μην υποτιμάς τη δύναμη του έρωτα στα όρθια.

Παρθένος: Κυνηγώντας το πάθος

Εκείνη:

Η γυναίκα Παρθένος αναζητά την τελειότητα στο κρεβάτι όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής της. Για το λόγο αυτό, η γυναίκα τούτη θα δοκιμάσει κάθε κολπάκι και βοήθημα στον έρωτα, με σκοπό την ανανέωση του δεσμού της, την επίτευξη ενός ακόμα πολλαπλού οργασμού ή και την γέννηση ενός μωρού. Οι Παρθένοι είναι πιστοί στον έρωτα μέχρι αηδίας και δεν ανέχονται να τους χρησιμοποιείς, ειδικά στο κρεβάτι!

Εκείνος:

Ο άντρας Παρθένος αποζητά κι αυτός την τελειότητα και έχει ανεβάσει την ερωτική πράξη στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ζωής του. Άπαξ και αφοσιωθεί σε σένα, ο άντρας αυτός θα δώσει την ψυχή και το κορμάκι του για να μην τον παρατήσεις ποτέ. Βέβαια, αυτή η εμμονή για τελειότητα ακόμα και στο κρεβάτι, θα σας κάνει να τα βρείτε σκούρα μέσα σε ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση, αφού κάποτε μπορεί να στερέψετε από ιδέες.

Κόλπα:

Προτίμησε τις στάσεις που ευνοούν την έντονη διείσδυση και δώσε έμφαση στο άγγιγμα, αφού ο Παρθένος ανάβει σαν τσακμάκι στο κρεβάτι! Όταν ξεμένετε από κολπάκια και νέες στάσεις, ανοίξτε και μελετήστε το Κάμα Σούτρα από την αρχή ή επενδύστε ερωτικές στολές και σενάρια ροζ απόχρωσης.

Ζυγός: Το κλειδί στην ισορροπία

Εκείνη:

Σαν γυναίκα Ζυγός, έχεις γεννηθεί για ν’ αγαπάς και το συναίσθημα τούτο καθορίζει τη ζωή σου! Η γυναίκα Ζυγός τα δίνει όλα για την αγάπη και δίνεται απλόχερα στο σύντροφό της. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη φλόγα στη σχέση δεν αλλάζει την μακροχρόνια σχέση που της προσφέρει σιγουριά για το καλύτερο κρεβάτι στον κόσμο!

Εκείνος:

Ο άντρας Ζυγός είναι τρυφερός αλλά και φλογερός. Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο άντρα που ψάχνει να βρει την ιδανική παρτενέρ . Όταν βρει το άλλο του μισό στο κρεβάτι, θα κάνει το απόλυτο κρεβάτι μαζί της (άγριο, διασκεδαστικό και πρωτότυπο). Πάντως το αγόρι αυτό από τη φύση του πλασμένο να το κάνει αλλά του αρέσει πολύ και να φλερτάρει.

Κόλπα:

Μίλησέ του για όλες τις ερωτικές φαντασιώσεις σου και θα δείξ΄του ότι τον θέλεις όπως την πρώτη ημέρα. Δώσε βάση στον πισινό και την πλάτη του.

Σκορπιός: Μaster Chef

Εκείνη:

Η γυναίκα Σκορπιός είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις στο κρεβάτι ξεπερνούν τη φαντασία. Ενώ είναι αρκετά επιρρεπής στην απιστία η ίδια, δεν συγχωρεί εύκολα τους άντρες που της φοράνε το κέρατο. Αν αγαπήσει αληθινά, δίνεται ψυχή και σώμα.

Εκείνος:

Είναι το πιο πιπεράτο ζώδιο και το κρεβάτι μαζί του είναι ηφαιστειώδες. Η δίψα του για κρεβάτι δεν σταματά ποτέ γι’ αυτό και είναι σημαντικό να του δείχνεις πως κι εσύ θέλεις να ζευγαρώνεις μαζί του ποιοτικά και ποσοτικά. Βέβαια, ο άντρας Σκορπιός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα το κρεβάτι για να σε ξελογιάσει, πράγμα πανεύκολο αφού δύσκολα θ’ αντισταθείς στο μαγνητισμό που εκπέμπει.

Κόλπα:

Είναι πολύ εύκολο να του φτιάξεις το κέφι απλά αγγίζοντας τον χαμηλά και όχι μόνο….

Τοξότης: Περιπετειώδης, άπιστος!Υπομονή

Εκείνη:

Οι γυναίκες στο ζώδιο του Τοξότη πέφτουν εύκολα ξερές από τα βέλη του άτακτου Θεού! Η γυναίκα αυτή θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι για τον παρτενέρ της αλλά και την ίδια. Για εκείνη είναι σημαντικό να βελτιώνεται στο κρεβάτι όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.

Εκείνος:

Ο άντρας Τοξότης έχει μια διαρκή επιθυμία να μαθαίνει νέα κόλπα στο κρεβάτι και δεν λέει όχι στην πράξη εκτός κρεβατιού ή σπιτιού! Είναι καλός εραστής και για να προάγει την ερωτική πράξη μαζί σου, θα εξερευνήσει μέχρι και την τελευταία πιθαμή του κορμιού σου. Κάποιες φορές δεν ξέρεις πώς τον προτιμάς βέβαια, σαν φίλο ή εραστή κι εκείνος λάτρης του άλλου φίλου, εύκολα θα παιχνιδίσει και με άλλα θηλυκά.

Κόλπα:

Ασχολήσου με το εσωτερικό μέρος από τα μπουτάκια του, κάν΄του ένα πιπεράτο μασάζ με αιθέρια έλαια και μην παραμελείς τη μικρή του περιοχή, ποτέ μα ποτέ γιατί αλλιώς δεν έχει γκολ!

Αιγόκερως: Εκεί που οι άλλοι σταματούν..

Εκείνη:

Η γυναίκα Αιγόκερως έχει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής της και ειδικά στο κρεβάτι! Όταν μπαίνει σε μια σοβαρή σχέση, θα κάνει τα πάντα για να είναι αυτή όσο καλύτερη γίνεται. Ακόμα και στις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση με το άλλο της μισό, η γυναίκα Αιγόκερως, θα έχει ως μεγαλύτερο όπλο της το κρεβάτι και με αυτό θα τον τουμπάρει!

Εκείνος:

Ζώδιο της γης, ο άντρας Αιγόκερως ξέρει να κάνει έρωτα με όλες του τις αισθήσεις. Το αγόρι που ανήκει στο ζώδιο αυτό, μπορεί να σε απογοητεύσει αρκετά αλλά με τον καιρό το δέσιμο και το κρεβάτι μαζί του γίνεται όλο και καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χορτάσεις ποτέ το κρεβάτι μαζί του αφού από αντοχή και διάρκεια είναι σούπερ! Η «χαρά» σου είναι εγγυημένος!

Κόλπα:

Η ερωτική πράξη αυτή καθ’ αυτή παίζει τεράστιο ρόλο στη σχέση μαζί του, γι’ αυτό μην του αρνείσαι τη σωματική ηδονή. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα χάδια σε όλο το σώμα και ειδικά στο κεφάλι.

Υδροχόος: Η φαντασία στην εξουσία!

Εκείνη:

Η γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανεξάρτητες, αλλά παλιομοδίτικες και γεμάτες αναστολές στο κρεβάτι. Η γυναίκα Υδροχόος, λατρεύει την ελευθερία της και δεν θα καταπιεστεί ποτέ να κάνει κάτι στο κρεβάτι που δεν της αρέσει! Πάντως, διαθέτει μπόλικο πάθος και υπό συνθήκες αρκετό ταμπεραμέντο.

Εκείνος:

Το κρεβάτι με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και απρόβλεπτο. Στο μυαλό του ο άντρας αυτός έχει το να σε κυριεύσει σωματικά αλλά θέλει να ξέρει κι αν το απολαμβάνεις και με το μυαλό σου. Δεν του αρέσουν τα προγραμματισμένα πράγματα και προτιμά το τυχαίο και το ξαφνικό. Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος πειραματίζεσαι στο κρεβάτι και έχει έντονη φαντασία.

Κόλπα: 

Του αρέσουν όλες οι στάσεις που θα παρατείνουν την ηδονή και απόλαυσή του.

Ιχθύες: Η νύχτα θέλει έρωταααα

Εκείνη:

Η γυναίκα Ιχθύς είναι από τη φύση της ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Ακόμα και με ένα άγγιγμα μπορεί να ανάψει και ευχαριστιέται στο κρεβάτι και με τα λίγα. Δεν χρειάζεται να κουραστείς για να την κατακτήσεις σωματικά ή πνευματικά.

Εκείνος:

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο του νερού και τούτο τον καθιστά ερωτικό, αγαπησιάρη και άκρως διασκεδαστικό στο κρεβάτι. Εκείνος βλέπει το κρεβάτι κυρίως σαν μια πνευματική ένωση και Γι’ αυτό οι φαντασιώσεις και η υλοποίησή τους είναι ο τρόπος που διαθέτουν για να χαίρονται τον έρωτα. Ο άντρας Ιχθύς θα πέσει με ευχαρίστηση στα βαθιά νερά προκειμένου να ευχαριστήσει τον εαυτό του και τον παρτενέρ του στο κρεβάτι.

Κόλπα:

Ξεκίνα με ένα α μασάζ από την κορυφή έως τα νύχια του και στη συνέχεια περιποιήσου και τις υπόλοιπες βασικές του ζώνες. Πες ναι στα βοηθήματα παντός είδους!